Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondhatok, ha még el sem...

Felmondhatok, ha még el sem kezdtem dolgozni?

Figyelt kérdés
Eddig egy ajánlatot kaptam, amivel nem vagyok elégedett, de a semminél jobb. Szeptembertől kezdenék. Ha elfogadom, aláírom a szerződést és szeptemberig kapok jobb ajánlatot, akkor felmondhatok következmények nélkül? Egyébként 5 hónap próbaidő lenne. Velük kiszúrok, mert kezdhetik előről a keresést, de nagyon nem korrektek. Magamat viszont bebiztosítanám.
2018. júl. 3. 19:55
 1/3 moozygoo ***** válasza:
100%
A próbaidő lényege hogy bármikor felmondhatsz, vagy bármikor kirúghatnak.
2018. júl. 3. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A probaidonek ez a lenyege, mindket fel azonnal megszuntetheti a munkaviszonyt.
2018. júl. 3. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, felmondhatsz. Velem volt egyszer olyan, hogy kaptam egy ajánlatot, elfogadtam, felmondtam az akkori munkahelyemen, majd időközben kaptam még egy helyről visszahívtak (ahol korábban volta interjún). Amit eredetileg elfogadtam, azt visszamondtam, és az új helyre mentem.
2018. júl. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!