Mit tudnék dolgozni otthonról?
Figyelt kérdés
Betegségem ágyhoz köt, azonban nincs, aki segítsen rajtam, az a kevéske pénz, ami jön, arra se elég néha, hogy a számlákat kifizessem. Milyen megbízható, némi plusz jövedelmet biztosító otthoni munka van, ami segítene abban, hogy lehetőleg meg tudjak élni?2018. júl. 2. 14:26
1/10 anonim válasza:
Mihez értesz, milyen végzettséged van, milyen gyakorlatod?
2/10 A kérdező kommentje:
Mindössze egy érettségi az, amit felmutathatok a gyenge angoltudásom mellett.
2018. júl. 2. 14:30
3/10 anonim válasza:
Ha nincs semmi szaktudásod akkor semmilyen munka nincs.
4/10 anonim válasza:
A munkaerőpiac akkor fizet, ha el tudsz ott valamit adni.
Esetleg call centert próbálhatsz.
Biztos, hogy fogsz kapni egy csomó privátot, hogy oldalak nézegetésével és hasonló agyszüleményekkel kereshetsz, de nem fogsz, sajnos.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit tudok tenni? Éhen halni nem szeretnék... :)
2018. júl. 2. 22:07
6/10 Fish1 válasza:
Ha grafikai dolog érdekel, akkor abban tudok segíteni.
Amúgy szerintem jobban jársz, ha külföldi netes munkalehetőségeket nézel.
7/10 A kérdező kommentje:
Tudnál kérlek mondani párat?
2018. júl. 3. 19:03
8/10 anonim válasza:
Milyen betegséged van? Amugy vannak otthoni munkák, például segithetnél nekem termékeket feltölteni, van egy saját webshopom csak nekem nincs időm rá, És minden egyes termékfeltöltésért 200ft fizetnék napi 50-et meglehet csinálni 8 óra alatt bőven, tehát az 10 ezer ft lenne.
Ha érdekel irj rám és elmondom a részleteket.
9/10 anonim válasza:
Sziasztok! Én is érdeklődnék hogy milyen otthoni munka lehetséges? Én is érettségizett vagyok dolgoztam szállódában gyárakban operátorként és boltokban eladóként. De szeretnék valamit csinálni itthon. Kérlek ha valaki tud tanácsot vagy esetleg valami tippet kérem írjon választ! Előre is köszönöm!
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!