Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek? Szerintetek...

Mit tegyek? Szerintetek megérné nekem Magyarországon munkát keresni?

Figyelt kérdés
31/f vagyok Szlovákiából, pontosabban Dunaszerdahelyről. Jó lenne, ha tudnátok valamilyen információt adni a kinti keresetekről.Csak szakközép iskolám van értségi nélkül.
2010. jún. 17. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy mi a szakmád?

Pl. CNC esztergályossal viszonylag lehet keresni. És vannak meghirdetett állások is.

A minimálbér nálunk 73.500 Ft. Ebből kb. 10.000 Ft jön le.

Nem tudom átszámolva euróra ez mennyi.

2010. jún. 17. 16:48
 2/5 A kérdező kommentje:
A szakmám autószerelő, de már 2001 - SBS - ben "SBS - biztonságiőr" vagyok, mivel egy részeg okozta karambol miatt nem tudok a szakmámban dolgozni.Inkább ilyen biztonsági munka érdekelne.Köszi a válaszért és ha tudtok, hasznos információt adni akkor légyszíves küldjétek. Előre is köszönöm.
2010. jún. 17. 19:32
 3/5 A kérdező kommentje:
2001 - től
2010. jún. 17. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem itt nem fogsz munkát találni! Nekem érettségim van, magyar vagyok, és nem vesznek fel sehova, max. telefonálós eladós munkára, amiből meg én nem kérek..

És rajtam kívül rengeteg ismerősöm van ilyen helyzetben, hogy nem talál munkát, pedig nekik még tapasztalatuk és végzettségük is van..

Magyarországról most én is szívesebben elhúznám a belem, de nem tehetem.. nincs is pénzem rá.. szóval inkább menj nyugatabbra! Remélem, sikerrel jársz!

20/L

2010. jún. 22. 07:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is már gondoltam arra, hogy nyugatra húzni, de ez elég nehéz. Mindenesetre köszönöm a tanácsot.
2010. jún. 22. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!