Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire elfogadható ha egy...

Mennyire elfogadható ha egy mérnök nem gyakornokoskodik az egyetem alatt?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasom, itt mindenki azt írja hogy el KELL kezdeni dolgozni egyetem alatt is, tapasztalatot szerezni stb. Az a néhány + hónap, vagy heti 1 - 2 nap tényleg ennyit jelentene? Persze ha az ember csúszik másfél evet és az utolsó évében már csak 3 tárgya van, akkor persze, tényleg elvárhato hogy ne tengi lengizzen, de a kérdés hogy ha valaki nagy nehezen időben elvegzi, akkor megéri e mellette meg a nyarat, és a heti egy nap szabadidejét is munkára szanni, mikor úgy is 70 éves koráig dolgozni fog?
2018. jún. 25. 20:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

,,Nekem ez egyfajta álom, mert számomra többet jelent, hogy fiatal és többgyermekes családanya legyek."

Ezzel nincsen baj,csak arra gondoltam a munkáltatók huzzák a szájukat,ami nem helyes.

Plusz arra is gondolj,hogy ne adj isten ha a férjed feldobja a pacskert akkor van-e annyi tartalék,hogy a gyerekednek a tanítattására,jobb egyetemére pénz félre rakva.

Mert igenis benne van,hogy meghal.

Nem egy esetet láttam,hogy apuka egyik percről a másikra infarktust kapott,és anyuka ott maradt sajnos gyerekkel és egy lakás hitellel a nyakán.

Tehát erre is érdemes gondolna vagy ne adj isten veled ha történik valami.

Tudom ilyenekről nem szabad beszélni de gondolni kell erre is nagyon.

2018. jún. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!