Mennyire elfogadható ha egy mérnök nem gyakornokoskodik az egyetem alatt?
Figyelt kérdés
Ahogy olvasom, itt mindenki azt írja hogy el KELL kezdeni dolgozni egyetem alatt is, tapasztalatot szerezni stb. Az a néhány + hónap, vagy heti 1 - 2 nap tényleg ennyit jelentene? Persze ha az ember csúszik másfél evet és az utolsó évében már csak 3 tárgya van, akkor persze, tényleg elvárhato hogy ne tengi lengizzen, de a kérdés hogy ha valaki nagy nehezen időben elvegzi, akkor megéri e mellette meg a nyarat, és a heti egy nap szabadidejét is munkára szanni, mikor úgy is 70 éves koráig dolgozni fog?2018. jún. 25. 20:37
11/11 anonim válasza:
,,Nekem ez egyfajta álom, mert számomra többet jelent, hogy fiatal és többgyermekes családanya legyek."
Ezzel nincsen baj,csak arra gondoltam a munkáltatók huzzák a szájukat,ami nem helyes.
Plusz arra is gondolj,hogy ne adj isten ha a férjed feldobja a pacskert akkor van-e annyi tartalék,hogy a gyerekednek a tanítattására,jobb egyetemére pénz félre rakva.
Mert igenis benne van,hogy meghal.
Nem egy esetet láttam,hogy apuka egyik percről a másikra infarktust kapott,és anyuka ott maradt sajnos gyerekkel és egy lakás hitellel a nyakán.
Tehát erre is érdemes gondolna vagy ne adj isten veled ha történik valami.
Tudom ilyenekről nem szabad beszélni de gondolni kell erre is nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!