Mikor kaptatok utoljára fizetésemelést? Év
Figyelt kérdés
Én kezdem:
2012ben utoljára. Kemény 20.000 bruttót.
Köv elemés 2020-ra vagy 2022-re várható, de az is lehet hogy se ekkor se akkor se lesz semmi.
2018. jún. 24. 19:59
11/21 anonim válasza:
400 000 nettót idén 450 000-re
12/21 anonim válasza:
kaptam idén, mert adtam magamnak
tavaly még csak 1,7 milliárdot kerestem havonta
idén ezt megemeltem 13,4 milliárdra
üdv,
M Lőrinc
13/21 anonim válasza:
Kr. e. 53 amikor meghódítottam galliat
14/21 anonim válasza:
A Kincstárosnak üzenem, hogy a múlt évben volt fizuemelés...
15/21 anonim válasza:
#9-es, mit dolgozol?
Nekem év elején bruttó 42 ezret emeltek, aztán pár hónappal később még bruttó 13 ezret.
16/21 anonim válasza:
Idén január 1-től emeltek majdnem nettó 50 ezret illetve pár hónapja kaptam céges autót, ami szintén egyfajta fizetés emelés, hiszen így gyakorlatilag nem kell utazásra, autózásra költenünk azóta.
18/21 anonim válasza:
1997-ben.
1998-ban behozták a minimálbért, onnantól kezdve csak arra "korrigálták" a bérünket, azt nem tartom céges döntéses fizetésemelésnek. :)
19/21 A kérdező kommentje:
Na ja. És vannak bőven akik egy életet végidolgoznak így és ennyiért...
2018. jún. 25. 08:14
20/21 anonim válasza:
Elmúlt 6 évben 8-or emeltek, így pont annyit kapok ,mint amennyit 6 éve is kaptam.
Egyik kézzel adnak fizetésemelést, másikkal elvesznek támogatást, pótlékokat, étkezésit, stb.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!