Jelenleg nettó 300ezret 30 év alatti milyen munkával kaptatok, vagy ha volt ilyen ismerősötök ő mit dolgozott? (belföldi munkára értem)
Figyelt kérdés
Csak elgondolkodtam, hogy 30 év alatt van-e itt olyan, vagy van-e olyan ismerőstök aki ennyi pénzt keresett. Ha igen mit dolgozott?
Informatikus ismerősöm nekem is van 400 nettó körül, de érdekel, hogy milyen más terület van még ahol ennyit adnak. köszi
2018. máj. 7. 22:38
1/14 anonim válasza:
Multiknál diplomás munkák bármelyike fizet ennyit. Nem az asszisztens, de a szakértői pozíciók simán. Üzleti elemző, programozó, HR-es, projektmenedzser...
2/14 anonim válasza:
Könyvvizsgáló, ha feljebb léptél a ranglétrán.
3/14 anonim válasza:
Frissdiplomás program legkésőbb 1-2 évvel a kezdés után.
4/14 anonim válasza:
Bank: risk-üzletielemzés-termékfejlesztés-kontrolling,
Random Multi: projektmenedzsment, folyamatszervezés, rendszerszervezés, 2 idegen nyelvvel bármilyen pozíció ha nem német a második, beszerzés
Mérnöki tevékenyésg: Fejlesztés, minőségbiztosítás-QA, tesztelés, mechatronika, tervezés
Villamosmérnök: beágyazott szoftverfejlesztés, ipari automatizálás, SCADA, tervezés
Gyógyszeripar: Kb bármilyen pozíció
Energetika: villamosenergia ellátás, épületgépészet
Jogi szolgáltatások: Jogász végzettséggel
5/14 anonim válasza:
SSC, sok olyan pozitív van second level helpdeskes vagyok 450 bruttom van még 50 cafi bruttom van, bölcsész szakon végeztem, 25 vagyok
6/14 anonim válasza:
1 ilyen ismerősöm volt, SSC-ben, nem tudom pontosan mennyit keresett, de 300-400 között + egy csomó juttatás. Angol-német szakos bölcsész diplomával
7/14 anonim válasza:
Saját esetemben SSC, vezetői pozíció, 30 alatt is simán lehet fogni egyet. 500 felettre jön ki a havi átlag, plusz bónusz plusz cafetéria meg van céges telefon. És ez csak csoportvezetői szint.
8/14 anonim válasza:
Szakácsként is lehet ennyit keresni.
9/14 anonim válasza:
Belföldi kamionosok is megkapnak ennyit normálisabb helyeken.
10/14 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk, ők mind bérkommentelők, az országban ennyi nem is lehet keresni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!