8 órára nettó 6000 Ft fizu az rossznak számìt?
Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 15:40
1/7 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem, de azért megkérdezed.
Gondolom iskolai végzettséget nem igényel, 1 hónapban a 120 megvan.
3/7 A kérdező kommentje:
Büfében, mindent kell csinálni (pl. Szendvicsek készítése, pakolgatás, italmèrès, stand), viszont nem forgalmas hely, tehat van időm itt ücsörögni ès telefonozni :D így megéri az a 6000?
2018. máj. 2. 16:51
4/7 anonim válasza:
Nekem nem erne meg. Hogy neked megeri-e, nem tudom, fogalmam sincs, milyen lehetosegeid vannak.
5/7 anonim válasza:
Hát, ha téged kielégít a szendvicskészítés és az üdítőpakkolgatás, akkor jó, végül is éhen nem halsz belőle.
Én két napig se bírnám, úgy érezném hogy elpocsékolom az időm, a tudásom és a képességeim, de ha téged ez kielégít, akkor hajrá, végül is valakinek ezt a munkát is el kell végeznie.
6/7 anonim válasza:
Én soha nem dolgoznék ilyen helyen, inkább iskolákat végeznék még, tanulnék, fejleszteném magam. Viszont tisztelem azokat akik ezeket is bevállalják, végülis ez is egy munka.
7/7 anonim válasza:
# 6
És ki szolgálna ki ha megkívánnék egy hambit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!