Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelenleg nettó 300ezret 30 év...

Jelenleg nettó 300ezret 30 év alatti milyen munkával kaptatok, vagy ha volt ilyen ismerősötök ő mit dolgozott? (belföldi munkára értem)

Figyelt kérdés

Csak elgondolkodtam, hogy 30 év alatt van-e itt olyan, vagy van-e olyan ismerőstök aki ennyi pénzt keresett. Ha igen mit dolgozott?

Informatikus ismerősöm nekem is van 400 nettó körül, de érdekel, hogy milyen más terület van még ahol ennyit adnak. köszi

2018. máj. 7. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bármilyen szakmunkás kisadozó vállalkozóként.
2018. máj. 9. 09:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Bankoknál pályakezdőként a kvantitatív (pénzügy+matek(+kevés infó)) területeken pályakezdőként is. (tapasztalat, 24 vagyok, és úgy érzem, még többet is kérhetnék)
2018. máj. 12. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Én kérdezőbiztosként keresek ennyit.

Habár inkább lennék öngyilkos, minthogy ezt a monoton szart csináljam életem végéig.

Viszont nem kérnek végzettséget és rugalmas (tudom suli mellett csinálni) és még mindig jobb, mint az értékesítés

2018. máj. 12. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Logisztikusként vidéki multinál egy nyelvismerettel 25 évesen keresek nettó 270 ezret (cafeteriaval) + bónuszok évente 1-2 alkalommal. Jövőre magasabb bérkategóriába kerülök + alapból emelik minden januárban az infláció miatt, ezért a nettó 300 ezer simán meg lesz havonta és még mindig csak 25 leszek.

Gazdasági diplomám van és jó nyelvtudásom.

2018. máj. 15. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!