Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenki életében eljön a...

Mindenki életében eljön a "nagy lehetőség"?

Figyelt kérdés
21 vagyok,de amióta végeztem sulival semmi nem akar sikerülni a haverjaim eltűntek barátnőm suli óta nincs( 2éve) voltam már benzinkutas most éjjeli őr vagyok de nagyon kiábrándító számomra ez az egész,csak azért mentem el csinálni,hogy anyuéknak segítsek nem sajnáltatni akarom magam,de 21 évesen milyen élet ez? minden nap szinte ott vagyok nincs szabadidőm semmire szabadnapomon egész nap alszok nem így akarok megöregedni sok olyan ismerősöm van akiknek eljött a nagy lehetőség valaki kihasználta,de valamelyikük nem és én attól félek,hogy én egyre lejjebb fogok süllyedni,kereskedő a végzettségem úgy volt,hogy helyettes is leszek,mert megcsináltam azt a vizsgát is,de sajnos nem ment az üzlet és elküldtek sok embert köztünk engem is,ez fél éve volt kb most meg éjjeli őr de 21 évesen számomra ez nagy csalódás.
2010. jún. 17. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat 22 évesen én is őr vagyok, vendéglátós végzettséggel és ebben a hónapban kb 350 óra fog összejönni melóban. Szóval szabadidő nekem se sok van. Ha pesti vagy és sikerül valami kiugrót találni szólhatnál :)
2010. jún. 17. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi más csapatban játszunk, de amit én látok magam körül, hogy a menő business centereket elég komoly biztonsági őrök védik. Elegáns ruhában, headsettel, chipekkel.. biztos a fizetésük is extrább. Ha van lehetőséged, pályázgass meg ilyen helyeket, őrként is lehet presztizst szerezni, ha nem egy fatelepre vigyázol esténként, hanem fontos embereket védsz elegáns környezetben.

Sok sikert.

2010. jún. 17. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A konkrét kérdésedre pedig: szerintem nem jön el semmiféle "nagy lehetőség". Ne várd a sült galambot, mert az magától soha nem fog eljönni. Annyid lesz, amennyiért megküzdesz, amennyit megszerzel magadnak. Próbálj jelentkezgetni jobb helyekre, esetleg tanulj más szakmákat is, figyeld a lehetőségeket és ne add fel.
2010. jún. 17. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, te mit nézel "nagy lehetőségnek". Lehet az karrier, család, otthon.

Nm kell elkeseredni. 21 évesen én ott álltam terhesen 1 szatyor ruhában az utcán, mert kidobott a mostohaanyám.

Most 35 éves vagyok és azt vettem észre, hogy a kisebb , de vezető beosztásban vagyok egy állami cégnél. Van 2 szép gyerekem és egy rendes férjem és biztos egzisztenciám.

Nem egyik napról a másikra alakult így. Sokat kellett tanulni és letenni a munkában ezért. Most 35 vagyok tehát durván 12-13 év kellett ahhoz, hogy idáig eljussak. És ehhez nem kellett se külföldre mennem dolgozni, se protekciósnak lenni, se nyelvet tanulni.

Összegzem:Ne egy nagy lehetőségre várj, hanem lassan építsd fel magadnak az életed.

2010. jún. 17. 12:18
 5/9 A kérdező kommentje:
ok;)
2010. jún. 17. 13:11
 6/9 anonim válasza:
Ember kapj a fejedhez... Én is 21 vok és örülnék ha munkám lenne konkrétan 5 évet adnék az életemből érte...
2010. jún. 18. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:
mindenki találhat ha akar! én is találtam de nem éjjeli őrként akarok megöregedni ember!
2010. jún. 18. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:

4ik vagyok.

Tudod, mondtam, hogy kis lépésekben. Ne rögtön az legyen a cél, hogy rohadt jó állás, sok fizu. Sajnos sokan vannak, akik másokat hibáztatnak azért, mert nekik nincs jó állásuk.

Én annak idején takarítottam. Nagyon szégyelltem eleinte, de utána rájöttem, hogy van akinek ezt is meg kell csinálni.

A boltban meg nem nézik, mivel kerested meg a kebylrre valót Igen, én is ezt mondtam, hogy nem innen fogok nyugdíjba menni.

Aztán elmentem pincérkedni,eladóskodni. Ismeretségek lévén találtam meg a jelenlegi munkahelyem, hol mint már említettem a kitartásommal a szamárlétrán felküzdöttem magam.

Járj nyitott szemmel, gondolkodj pozitívan és reálisan.

Sok sikert.

2010. jún. 18. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Kapcsolatok és seggnyalás nélkül nincs kiút!
2010. jún. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!