Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet megélni havi 57....

Hogy lehet megélni havi 57. 000ből közmunkásbér? Jövő hónaptól tetszik nem tetszik ez a bér lesz meg kell élni belőle de hogy?

Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 15:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Az összes magyarországi postahivatalban vesznek fel kézbesítőket. 8 általános kell meg erkölcsi bizonyítvány. Bruttó 160.000 + borravaló. Persze nem a lapátnyelet kell támasztani egész nap, hanem dolgozni.
2018. jún. 16. 16:34
 12/26 Estádio de Felchút ***** válasza:
69%
Zsiga Marcell szerint meg lehet belőle élni, szóval gambádat befogod és a Fityiszre szavazol!
2018. jún. 16. 20:58
 13/26 A kérdező kommentje:

" Fityiszre szavazol!"

Arra szavaztam utasítás nélkül is. Ez nem jött be.

Kérni se kellett.

2018. jún. 16. 21:23
 14/26 anonim ***** válasza:
33%
Tessek elmenni egy uzembe dolgozni.. ingyen hoznak visznek, lasszoval fogjak az embereket. A heten beszeltem egy gyarigazgatoval es mondta hogy lehetetlen embert szerezni, annyira lustak, es vagy butak.. akkor ehezzenek azt mondom, de a gyereket ne szivassak.
2018. jún. 16. 23:24
 15/26 A kérdező kommentje:

"lehetetlen embert szerezni, annyira lustak, es vagy butak."

És dolgoztál te már 3 műszakban éjjel nappal nettó szarért húgyért? lehetetlen embert szerezni? Naná mert ki megy el ilyen helyre? Én már voltam ilyen helyen soha többet.

Roncsot csinálok magamból nettó 100-ért se?

Kösz nem.

Aztán meg hogy hozom magam helyre? Pár hó egy ilyen heylen és egyenes út a temetőbe.

Nem véletlen hogy nincs melós. Ennyiért ezt a szart ki... én se.

2018. jún. 17. 09:03
 16/26 anonim ***** válasza:
40%
Akkor szerinted jobb a közmunka 57 ezerért, mint a gyárba 100ért?
2018. jún. 17. 09:13
 17/26 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy én ismertem olyan figurát akinek nem volt semmi iskolája, de elment ilyen helyre széthajtani magát. Bőven 200ezer felett megkeresett. 12 év telt el mire úgy lerobbant hogy kórházba került. Aztán mikor felépült kapott a munkahelytől könnyebb kímélő munkát.

Szóval ez a "Pár hó egy ilyen heylen és egyenes út a temetőbe." csak az olyanoknak a dumája akiknek büdös a munka...

2018. jún. 17. 09:34
 18/26 anonim ***** válasza:
47%
Ja hat amig a kifogasokat keressuk valoban nem lesz valtozas. Amugy nem 100ert lehet menni szoval ez is hazugsag. (Foleg tobb muszakban). Sok szerencset a tovabbiakban. Tetszett volna tanulni valamit.
2018. jún. 17. 10:03
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

"Bőven 200ezer felett megkeresett. 12 év telt el mire úgy lerobbant hogy kórházba került. "

Tehát 12 éve a semminulla tudást igénylő gyári melóval 200at megkeresett.... aha.

Mese habbal.

felét se. És az is brutto.

2018. jún. 17. 10:10
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Akár hiszed akár nem. Volt hogy a 270ezer Ft-os (nettó) bérátutalását mutogatta. Mondjuk olyan munkatempót is diktált magának, ami mellett az itt gyakorin siránkozó lumper hülye gyerekek 1 nap után futnának sírva haza az édesanyjuk szoknyája alá bújni.
2018. jún. 17. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!