Hogy lehet megélni havi 57. 000ből közmunkásbér? Jövő hónaptól tetszik nem tetszik ez a bér lesz meg kell élni belőle de hogy?
" Fityiszre szavazol!"
Arra szavaztam utasítás nélkül is. Ez nem jött be.
Kérni se kellett.
"lehetetlen embert szerezni, annyira lustak, es vagy butak."
És dolgoztál te már 3 műszakban éjjel nappal nettó szarért húgyért? lehetetlen embert szerezni? Naná mert ki megy el ilyen helyre? Én már voltam ilyen helyen soha többet.
Roncsot csinálok magamból nettó 100-ért se?
Kösz nem.
Aztán meg hogy hozom magam helyre? Pár hó egy ilyen heylen és egyenes út a temetőbe.
Nem véletlen hogy nincs melós. Ennyiért ezt a szart ki... én se.
Amúgy én ismertem olyan figurát akinek nem volt semmi iskolája, de elment ilyen helyre széthajtani magát. Bőven 200ezer felett megkeresett. 12 év telt el mire úgy lerobbant hogy kórházba került. Aztán mikor felépült kapott a munkahelytől könnyebb kímélő munkát.
Szóval ez a "Pár hó egy ilyen heylen és egyenes út a temetőbe." csak az olyanoknak a dumája akiknek büdös a munka...
"Bőven 200ezer felett megkeresett. 12 év telt el mire úgy lerobbant hogy kórházba került. "
Tehát 12 éve a semminulla tudást igénylő gyári melóval 200at megkeresett.... aha.
Mese habbal.
felét se. És az is brutto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!