Ha nem tetszik az új állás, akkor bírjam ki a próbaidő végéig, vagy mondjak fel előbb?
3 hete kezdtem egy jónak ígérkező munkahelyen, de a kollégák sem olyanok amire számítottam, a munkáról meg nem is beszélve. Már most biztos vagyok benne, hogy sokáig nem akarok itt időzni, pénteken telt be a pohár, ekkor kezdtem el jelentkezni más álláshirdetésekre, egyelőre még nincs kilátásban semmi, ugyanakkor a pénz jól jönne, azonban ha behívnának állásinterjúra a 8-16:30 -as munkarend mellett nem tudom hogy oldanám meg.
Szerintetek meddig maradjak ezen a helyen? Azonnal mondjak fel, hisz biztos, hogy hosszú távon kisülne az agyam? Esetleg amíg el nem kezdenek behívni állásinterjúkra? Vagy töltsem le a 3 hónap próbaidőt és az utolsó napon mondjak fel, ha esetleg behívnának állásinterjúra, akkor pedig próbáljak meg szabadnapot kivenni?
Ha letelik a próbaidő, akkor már csak 1 hónap felmondási idővel mondhatsz fel (magyarul miután felmondasz még 1 hónapot ott kell dolgozzál - hacsak nem tudtok megegyezni közösen arról, hogy mégse). Tehát nem biztos, tudsz jövő héten kezdeni az új helyen, ha már lejárt a próbaidőd a réginél.
Ezt a faktort belekalkulálnám, ha állást keresnék.
A választ, hogy menj vagy maradj nem tudom, ezt neked kell érezned, hogy megéri-e.
Ugyanígy vagyok vele, de én az első napom után, ami ma volt.
Röviden: mérnöki végzettséggel le akarnak raktni a raktárba nem napon barnult melósokkal, akik úgy néznek rám, mint oroszlán a prédára.
Köszönöm de nem kell ez a hely, hiába fizetnek amúgy korrekten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!