Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Te dolgoznál 420 forintért...

Te dolgoznál 420 forintért óránként gyakornokként?

Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 13:22
 1/10 anonim válasza:
76%
Annyiért tuti nem. Keressenek más balekot.
2018. jún. 14. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Az kevesebb, mint a minimálbér. Hogy lehet olyan kevés?
2018. jún. 14. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lehet kevesebb hogy a gyakornok az spec jogviszony nem sima Mt hatálya alatt áll és más szabályozás érvényes rá.

Simán lehet minbér alatti gyak díjszabás is.

De nézd a jó oldalát: amikor én kemény 5 éve (és nem 50... ) egyetemi gyakornokként működtem ÉN FIZETTEM a gyak helynek hogy méltóztasson fogadni és foglalkoztatni engem.

2018. jún. 14. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Én ingyen dolgoztam gyakornokként 3 hónapot, és sokat tanultam, valamint jó referencia volt. Javaslom inkább menj a Mekibe 700 Ft-ért, azzal biztos többre mész.
2018. jún. 14. 15:03
 5/10 A kérdező kommentje:
heti 40 órában kellett volna, én is arra gondoltam, hogy esetleg megérheti. (Az öltözet miatt már lett volna egy elég jelentős kezdeti kiadásom, mivel az elő volt írva)...
2018. jún. 14. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudod mikor dolgoznék 400ért, aztá az öltözetet is én vegyem meg. Elmész napszámba jobban jársz
2018. jún. 22. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Csak épp a gyakornoki munka befektetés a jövődbe (szakmai tapasztalatot és kapcsolatokat, nem utolsó sorban pedig egy jobban fizető munka lehetőségét kapod cserébe). Míg pl. napszámban csinálhatod ugyanazt a kulimunkát öregkorodig, bármiféle előrelépési lehetőség nélkül és jó eséllyel még bele is rokkansz idővel.

Persze attól is függ, pontosan milyen gyakornoki munkáról van szó és mennyire tudsz utána elhelyezkedni a szakmádban.

2018. jún. 22. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Kétszer ennyiért se
2021. jan. 31. 20:35
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 végül én se vállaltam el (szerencsére) egyébként K&H gyakornoki állás lett volna.
2021. febr. 9. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól tetted, ilyet elvből sem. Későbbiekben gondolhatod mennyire becsülnének meg, ha az elején ennyire lemennél kutyába... pont ilyet keresnek, akivel bármit meg lehet etetni, és van is ilyen, mivel gyakornoki állást rengetegen keresnek.
2021. febr. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!