Dolgoznál valahol addig, amíg jobb nem lesz?
Szeretnék x szakmában dolgozni. Interjúk vannak, de nagyon lassú a folyamat, meg a kimenetele is más-más. Lenne egy lehetőség szimpla admin munka (teljes munkaidő), de korán végeznék. Nem akarom bevállalni, mert egyből mennék, amint bejön egy szkami lehetőség, viszont a korai végzés miatt tudnék menni interjúra akár délutánonként.
Ti voltatok már így?
Miért ne vállalnád?
Általában a munkahelyeken 3 hónap a felmondási idő - az alatt bármelyik fél indoklás nélkül felmondhat, felmondási idő nélkül.
Igen, voltam már így: "ugródeszká"nak akartam használni egy helyet, de aztán megszerettem :-)
Elvállalnám, addig is kapnék fizut. Számomra fontos, hogy legyen saját keresetem, meg ne csak úgy lógjak a levegőben.
Az első jót írt, csak arra gondolt, hogy a próbbaidő 3 hónap - ami alatt egyik napról a másikra felmondhatsz.
Jaj, igen 2-es, köszi a kiigazítást, most annyifelé vagyok, hogy rosszul írtam.
Bocs, kérdező, valóban 3 hónap PRÓBAIDŐ.
Nem tudom, nem szoktam előre "filmezni" :-)
Természetesen én is megtervezem az életemet, amennyire lehet, de előre nem látható dolgokat miért tervezgessek?
Ha ott leszel a 3 hónap közelében, addigra ki fog derülni, hogy milyen ez a munka (lehet, 1 hét múlva már menekülsz), kaptál-e másik álláslehetőséget, megtartanak-e itt, stb. (1-es vagyok)
Benne van a pakliban.
Ha szuksege van rad a munkaltatonak, akkor megvarja a 30 napot. Ha nem, akkor majd tovabb keresgelsz. Ez a realitas, ezt el kell fogadnia az embernek.
Kérdés hogy kell a pénz, vagy elhesszelgetsz munka nélkül is mondjuk egy évig?
Ha nem fontos dolgozni mert van megtakarításod, akkor koncentrálj a munkakeresésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!