Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznál valahol addig, amíg...

Dolgoznál valahol addig, amíg jobb nem lesz?

Figyelt kérdés

Szeretnék x szakmában dolgozni. Interjúk vannak, de nagyon lassú a folyamat, meg a kimenetele is más-más. Lenne egy lehetőség szimpla admin munka (teljes munkaidő), de korán végeznék. Nem akarom bevállalni, mert egyből mennék, amint bejön egy szkami lehetőség, viszont a korai végzés miatt tudnék menni interjúra akár délutánonként.

Ti voltatok már így?

2018. máj. 10. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Miért ne vállalnád?

Általában a munkahelyeken 3 hónap a felmondási idő - az alatt bármelyik fél indoklás nélkül felmondhat, felmondási idő nélkül.

Igen, voltam már így: "ugródeszká"nak akartam használni egy helyet, de aztán megszerettem :-)

2018. máj. 10. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Elvállalnám, addig is kapnék fizut. Számomra fontos, hogy legyen saját keresetem, meg ne csak úgy lógjak a levegőben.

Az első jót írt, csak arra gondolt, hogy a próbbaidő 3 hónap - ami alatt egyik napról a másikra felmondhatsz.

2018. máj. 10. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, igen 2-es, köszi a kiigazítást, most annyifelé vagyok, hogy rosszul írtam.

Bocs, kérdező, valóban 3 hónap PRÓBAIDŐ.

2018. máj. 10. 18:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Es ha letellik a 3 honap?
2018. máj. 10. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Utána már nem tudsz egyik napról a máskra felmondani, van felmondási idő, általában 30 nap, de lehet több is.
2018. máj. 10. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nem szoktam előre "filmezni" :-)

Természetesen én is megtervezem az életemet, amennyire lehet, de előre nem látható dolgokat miért tervezgessek?

Ha ott leszel a 3 hónap közelében, addigra ki fog derülni, hogy milyen ez a munka (lehet, 1 hét múlva már menekülsz), kaptál-e másik álláslehetőséget, megtartanak-e itt, stb. (1-es vagyok)

2018. máj. 10. 18:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Azert hivnak interjukra. De attol felek, hogy murphy torvenye beut, es pont akkor lesz sikerem, amikor mar mashol dolgozom. Ez lehet egy, harom, vagy hat honap is.
2018. máj. 10. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban.

Ha szuksege van rad a munkaltatonak, akkor megvarja a 30 napot. Ha nem, akkor majd tovabb keresgelsz. Ez a realitas, ezt el kell fogadnia az embernek.

2018. máj. 10. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Megvárja a munkáltató a 30 napot, hiszen főleg nem próbaidő alatt lévő emberek keresnek váltási lehetőséget, így ezzel már előre kalkulálnak.
2018. máj. 12. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy kell a pénz, vagy elhesszelgetsz munka nélkül is mondjuk egy évig?

Ha nem fontos dolgozni mert van megtakarításod, akkor koncentrálj a munkakeresésre.

2018. máj. 12. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!