Munkahely miért van elszállva magától mert szakmunkára btto 180-at ad? Ez a gar bérminimum kevesebbet nem is adhat!
Egy munkahely miért van úgy elszállva attól hogy képesítést igénylő szakmunkára megadja a btto 180-at? Ennél kevesebbet nem is adhat ld gar bérmin.
Ha minbért adnak az jogsértő lenne.
És mégis úgy tálalják hogy hű de jó itt a bér, miközben magukat teszik röhejessé hogy ha jó a bér akkor miért jut szinte minden hétre egy felmondás, mert miért nem jelentkezik a kutya se az álláshirdetésükre?
Kérdező drága arra vár, hogy valaki itt megkínálja egy nettó (ntto) 300+ os állással amiért cserébe nincs semmi elvárás.
Csak valahogy nem tolonganak itt az ajánlatokkal aztán ezért néha bepöccen, amikor épp elfelejtette bevenni a haloperidolt...
"Csak valahogy nem tolonganak itt az ajánlatokkal "
Hát igen ez tényleg érdekes mivel a GYK-n leírtak 99%a úgyis úgy kamu ahogy van, így akár .... nemde?
Itt mindenki atomtudás agysebész meg havi 600-as IT-s.
Persze.
És ezeket ugye el is hisszük.
Kedvenc állandó sztorim az a gyökér aki gyári melós volt és sok év meló után elege lett elment programozni (mert az úgy megy ugye hogy elmegyek programozni...) és most milliókat keres....
És ezt ugye el is hisszük. Én biztos elhiszem pl.
Itt mindenki közmunkás. Csak hazudozunk. Én azt szoktam hazudni, hogy kutató vegyész vagyok egy gyógyszergyárban.
De ez nyilván hazugság. Igazából árkot seprek...
"Itt mindenki közmunkás."
Én továbbra is állítom hogy ha nem is mindenki közmunkás, de bizony az itteniek 99%-a egy szar fizetésű csóróproli aki itt veri magát hogy hű de jól keres, és IT-s munkát végez ,közben meg van valami szarsemmi melója valahol és hó végén már a zsíros kenyeret keni.
És minél jobban ágál valaki hogy "de én ennyit meg annyit keresek és de...) annál biztosabb hogy egy semmipénzes senkijózsi az illető.
Aki tényleg jól keres és jó helyen dolgozik magas végzettséggel (mert van olyan) az... az nem itt van.
Annak van jobb dolga is annál mint hogy itt verje magát a semmire..
Ezt gondolom.
És senki meg nem győzhet másról.
Nem lenne egyszerűbb elfogadni, hogy egy balphasz vagy?
Mindenki tudja, szal ideje lenne neked is belátni.
"Aki tényleg jól keres és jó helyen dolgozik magas végzettséggel (mert van olyan) az... az nem itt van."
Lehet, hogy csak én nem vettem észre, de én nem láttam anno regisztrációkor, hogy phd- vél ide nem illik jönni.
Kérdező most akkor töröljem magam? :D
"És senki meg nem győzhet másról."
Na látod ez a baj és ezért vagy ott, ahol...
Én pl. középvezető beosztásban vagyok egy amerikai multinál. Azért vagyok itt, mert megtehetem, hogy napközben ha 10 perc kikapcsolódásra vágyom felnézek ide vag yröhögni a hozzád hasonlókon vagy válaszolni pár kérdésre. Ez lekapcsolja az agyam a munkáról erre a rövid időre.
És ne legyenek illúzióid, szinte minden irodai pozíciónál ez a helyzet. Pont, hogy azt gondolom, hogy aki a soron csomagolja a konzervet annak napközben nincs lehetősége ide irogatni.
"Én pl. középvezető beosztásban vagyok egy amerikai multinál."
Na pont az ilyenekről beszélek. Csak nem gondolod hogy szavadat is elhiszem. És ne, ne is kezdd el hogy de így meg úgy. Minél inkább annál kevésbé....
Pont az ilyen retkekről beszélek. Menj kend meg a zsíroskenyered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!