A garantált bérminimum nettója 120. 038 Ft? Vagy 123.648? Két különböző forumon olvastam két teljesen más összeget. Akkor hogy is van ez?
Hiába oktatjátok ki a kérdezőt, mert tényleg többféle nettó garantált bérminimum van megadva - nem kalkulátorral számolva, hanem oldalakon leírva,maga az alap (nem családi adókedvezmény, stb.
Az egyik oldalon nettó 120.033 ft, egy másikon meg 123 ezer - úgyhogy igaza van a kérdezőnek - csak sajnos én sem tudom a választ, Bár én Ggarantált bérminimumos vagyok - de jelenleg betegállomáynban - így sajnos nem tudok segíteni.
Na, okostojások, akik lehúzták a kérdezőt is, meg a 4-es választ is:
ADÓKEDVEZMÉNY NÉLKÜL garantált bérminimum
- nettó 123.643 ft az officina.hu oldalán:
- nettó 120.032 a következő oldalon:
- 123.643 ft a hrweb.hu oldalon
- 120.033 ft (1 ft-al eltér az alon.hu-tól :D ) a hrportálon, pedig ez azért elég mérvadó oldal, nem egy Blikk, Ripost, stb
Soroljam még???
Miért is lett a 4-es válasz 0% ????
Miért is nem lehet elhinni a kérdezőnek, hogy tényleg többfélét írnak, ADÓKEDVEZMÉNY NÉLKÜL???
Vegyétek már a fáradságot, hogy előbb utánajártok, mielőtt lehurrogtok valakit, tisztelt Gyakori felhasználók!!!
Levonás a bérből
15%szja
10%nyugdíj
4+3+1,5 egészséges biztos és munkavállalói
Összesen 33,5%
Ez minden kedvezmény nélkül megadja a nettot.
Azt nem értem, hogy a minden kedvezmény mentes levonások miért nem jók?
Nem megy a százalék számítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!