Munkahely miért van elszállva magától mert szakmunkára btto 180-at ad? Ez a gar bérminimum kevesebbet nem is adhat!
Egy munkahely miért van úgy elszállva attól hogy képesítést igénylő szakmunkára megadja a btto 180-at? Ennél kevesebbet nem is adhat ld gar bérmin.
Ha minbért adnak az jogsértő lenne.
És mégis úgy tálalják hogy hű de jó itt a bér, miközben magukat teszik röhejessé hogy ha jó a bér akkor miért jut szinte minden hétre egy felmondás, mert miért nem jelentkezik a kutya se az álláshirdetésükre?
Na mi van elakadt a szavad, te lecsúszott ostoba proli? Produkáld magad légyszi, dobd fel a hangulatot gyerünk naaaah.
Ezek a szar semmi provokációk a múltban sem jöttek be most sem fognak.
Ha azt hiszed majd megsértődök és "én ide többet nem jövök" ... hát nem.
Csak hajrá. Én bírom.
Na ez a beszéd! Végre itt vagy!
És miúság mostanában? Arra gondoltál már, hogy képezd magad és ezáltal normálisabb állásod legyen? Áh hülyeség, inkább írj ki még pár kérdést de szigorúan csak btto !
Gyökér :D
1. Kettőnk közül te vagy a madár. Való életben ilyet mondanál nekem úgy vágnálak szájon, öröm lenne nézni.
2. Legutóbb nekem azt hazudtad, hogy 2 diplomával szociális szférába dolgozol? De. Még írtad is, hogy rettegesz, hogy elveszted a munkád...
Szóval hangolt össze a hazugságokat te ostoba provokátor.
Annyira ostoba ez a btto provokátor.
Ott van a Balázska ő legalább kreatív, nagyon vicces neveket tud kitalálni. :D
De ez a btto...
De itt volt, nem privátban küldted... Figyelsz te egyáltalán mit csinálsz?
Gondolom nem, iszol ugye? Szerintem egy lecsúszott alkesz vagy, látszik az írásaidon is, hogy összevissza, sokszor értelmetlenül fogalmazol.
Nyomorult egy életed lehet :(
De azért kérlek másold be ismét ide az a választ, csak, hogy ismét jelenthessem, köszi :)
"MI a "helyes" válasz a kérdésedre, mondd el, szabad a gazda."
Elemi józan ész és logika.
Ha én azt tudnám mi a megoldás a problémára nem keresném a megoldást-mert meglenne a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!