Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volt olyan, aki bevallotta a...

Volt olyan, aki bevallotta a főnökének, hogy állást keres?

Figyelt kérdés
2018. jún. 11. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyenbe vagyok. Személyesen nem közöltem vele.

Ha csak a " bizalmasom " nem mondta el neki.

2018. jún. 11. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
En konkretan megmondtam neki hogy visszamegyek suliba mert herotom van ettol a munkatol es az emberektol. Kicsit gyozkodott majd feladta. Fel evet dolgoztam meg utana aztan elkoszontem. Nem volt semmi gebasz. O is tudta hogy vallalhatalan dolgokat vartak el nagyon keves penzert.
2018. jún. 11. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:

1 vagyok..

Sajna még a közvetlen munkatársamnak se mondtam el. :(

És " inkább " nem sejti, mire készülök, mi vár rá.

De erősen gondolkodom, fogok szólni neki. Illetve a főnöknek.

Talán : akkor érdemes szólni, ha 90 % hogy felvesznek a kiszemelt helyre.

De hogy nem fog nekik tetszeni, az is majdnem biztos.

Ahogy ismerem az ottani dolgokat.

2018. jún. 12. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden főnöknek lehet mondani.

Én amikor csoportvezető voltam, mondtam a csapatomnak, hogy bármelyik utat is választják, részemről nem lesz sértődés, stb, ez mind csak üzlet.

Többen jelezték is, ekkor azért el tudtunk beszélgetni akkor, hogy mitől éreznék jobban magukat. A hatásköröm fizetésben pl. korlátolt volt, de minden mást igyekeztem megadni nekik.

Végül mind normálisan váltunk el, és még évekkel később is jó viszonyunk van. De, ahogy hallom, ez annyira nem jellemző. A legtöbb főnök ezt személyes sértésnek veszi (pl. a mostani főnököm....)

2018. jún. 12. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Fogtam egy sámlit, leraktam elé, komótosan felmásztam rá és az arcába fostam. Ott érezte, hogy valami megváltozott.
2018. jún. 12. 13:35
 6/8 Estádio de Felchút ***** válasza:
Soha nem mondtam el, és a mostaninak sem fogom. Ha itt az idő, írásban jelzem neki a MTK. szerint.
2018. jún. 12. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok sunyi.

Leültünk beszélgetni. Közöltem vele, hogy ha ezen vagy azon nem lesz változtatva, akkor más munkahelyet kell keresnem.

Ok nélkül senki nem vált munkahelyet. Én elmondtam a problémámat. Ha tud rajta változtatni akkor maradok, ha nem akkor elválunk békével.

2018. jún. 13. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem jeleztem még, hogy menni készülök..

Én sajna sunyulok, mert ezt kívánja a helyzet.. vagy csak én érzem így...

Talán mégse sunyulás.

Jó rég jeleztem, nem bírom, más munkakörben folytatnám.

Kevesen voltunk, nem tettek át :(

Most fizikai tüneteket érzek.

Hat.szerződés lejáróban, jobbnak látnám a kilépést.

És megint kevesen lesznek.

2018. jún. 13. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!