Nézik a leendő üzletkötők a cég főnökének végzettségét/képesítését?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy például ha én valamilyen szolgáltatást akarok nyújtani egy másik vállalkozásnak (mondjuk munkaerőt kölcsönzök neki) akkor a másik főnök tényleg utánajár(hat) az én képesítéseimnek? Önálló, saját vállalkozásom van például. Érdekli ez egyáltalán a másik felet? Neki nem csak az általam adott munkaerő számít?2014. febr. 20. 22:29
1/5 anonim válasza:
Elméletileg ezért van az üzleti megbeszélés ahol a két cégvezető felméri egymást, utána szerződnek. Mondjuk 5 perc után megmondom hogy értesz-e hozzá és nem érdekel a képesítésed. A valóság, ha elég simulékony vagy 90%-ot nem érdekli mit tudsz és az sem érdekli milyen munkaerőt tudsz adni, csak az önfénye szépen ragyogjon.
2/5 anonim válasza:
Az oktatás 90%-a felesleges, aláírom.
A maradék 10% viszont nagyon fontos lehet. Ha komoly, sok éves tapasztalatod van az adott szakterületen, akkor talán be tudod pótolni, de szerintem akkor sem az igazi. Én kétszer is meggondolnám, hogy egy nem hozzáértőt bízzak meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elég érdekes ez nekem...Elvégre én felveszek munkaerőt, "letesztelem" őket és ha jó a szakmájában akkor kölcsönzöm a cégnek. Nem tudom megérteni, hogy miért fontos az én képesítésem, mikor én nem dolgoznék az emberekkel.
2014. febr. 21. 18:00
4/5 anonim válasza:
Mert lehet, hogy ha nincs meg a háttered hozzá, akkor nem tudod jól letesztelni az embereket. Ha nem értesz a szakmához, ha nem jó szempontrendszer alapján méred fel őket, nem a megfelelő pozíciókba ajánlod be, akkor csak vesződnének veled a cégek. Inkább keresnek egy profit.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyjából erre gondoltam. Köszönöm szépen!
2014. febr. 21. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!