Ti mennyi időt töltötök azzal egy nap, hogy bejártok a munkahelyre és dolgoztok? Mind ezt mennyiért?
Figyelt kérdés
Ha lehet csak azok írjanak akik bruttó 300 és az alatt kapnak fizetést mert ők az átlag.2018. jún. 10. 21:53
31/33 anonim válasza:
#26 vagyok, kis frissítés. Azóta változott a munkaköröm, így egyik nap itthon, 10 perc autóútnyira dolgozok, másik nap 45 perccel odébb, egy majdnem-megyeszékhelyen. A fizum ugyanannyi, csak a benzinből egy keveset meg tudok tartani, mert "egy leheletnyivel" többre kérem a számlát. Mondjuk tényleg nem sokkal, 1-2 literrel, de nekem az is számít ilyen fizetés és ennyi adósság mellett.
32/33 anonim válasza:
"Téma: Netto 350 irodai munkával?
Az üzenet: Helló, láttam amit írtál az egyik kérdés alá, hogy 350 nettó irodai munkával. Megkérdezhetem mi a végzetséged és, hogy pontosan mit is csinálsz?"
IT terület, fejlesztés. Releváns befejezett informatikai végzettségem még nincs, más területen van diplomám.
33/33 anonim válasza:
netto 120ert 2x 1 o,pesten belul. diplomad munkakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!