Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha vissza akarok menni egy...

Ha vissza akarok menni egy volt munkahelyre, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Kb. 3 éve dolgoztam ott, de próbaidő alatt elküldtek. Most vissza mennék oda (legalábbis megpróbálnám), vajon van rá esély, hogy visszavesznek? Azóta a HR is kicserélődött. Ha elküldöm az önéletrajzomat, beleírjam, hogy dolgoztam náluk? Amúgy gyári munkáról van szó és sok embert keresnek oda.

2018. máj. 28. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Felesleges , ha csak nincs erre plusz idő és kedveled esetleges kínos helyzetet vagy átlátszó hazudozást a felvételin . A rendszerben benne lehetsz vagy emlékeznek rád és emiatt esélytelen.
2018. máj. 28. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha próbaidő alatt ELKÜLDTEK - azaz nem Te mondtál fel - akkor nyilván nem jól csináltál valamit, elégedetlenek voltak Veled.

Én a helyedben először leülnék, elgondolkoznék azon, hogy mi lehetett ez, azon azóta változtattál-e, és ha igen, akkor megpróbálhatod újra. Akkor is sanszos, hogy nem vesznek fel, de hátha...

Pl. ha régen képtelen voltál időben beérni a kezdésre, de ma már mindig pontosan jársz dolgozni, akkor meg lehet próbálni ilyenekre gondoltam.

de ha akkor is letojtad a munkát, meg most is, akkor nem égetném magam... :-)

2018. máj. 28. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ad be a jelentkezésedet és kész, nem kell beszámolnod arról, hogy ezelőtt 100 éve voltál már ott. Próba szerencse.

Az adatvédelmi törvények szerint nem is lehetsz már bent a rendszerükben, ha csak nem valami orbitális nagy hibát vétettél és megbélyegeztek egy egész életre, ezt meg neked kell tudnod, hogy mit csináltál akkor ami miatt röpültél.

2018. máj. 28. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Add be, mit veszithetsz? Max nem hivnak fel.
2018. máj. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!