Tudnátok nekem segíteni munkát keresni? Részletek lentebb.
Nemsokára 17 éves leszek, lány vagyok, nem járok iskolába, nincs diákom, se iskolalátogatásim, se szakmám. Bármilyen munkát vállalnék, ahol havonta megkapom a nettó 120-at. Eddig csak diákmunkákat találtam 18 éves kor alatt. Azt szeretném kérni, hogy küldjetek nekem linkeket, ahol olyan munkát hirdetnek, ahova szakma nélkül(betanított munka, alkalmi, takarító stb) 8 általánossal, 18 éves kor alatt, havi nettó min 120-as fizuval felvesznek dolgozni.
Kifogytam az ötletekből.
Előre is köszönöm annak, aki segít.
Nettó 120 ezret leginkább a garantált bérminimum, amit olyan foglalkozásoknál adnak, ami SZAKKÉPZETTSÉGET igényel.
A szakképzettség nélküli minimálbér nettó 91 ezer ft.
Mivel Neked nincs szakképzettséged, ezért ez a minimum (91), amit meg kell adniuk.
Ennek ellenére, mivel munkaerő hiány van, nem elképzelhetetlen egy árufeltöltéssel, stb. megkeresni a nettó 120-at.
Vatera, Jófogás, stb.
De mondjuk Te is megteheted, amit én most helyetted megtettem: egyszerűen beírtam a Google keresőbe, amit Te ide: betanított munka, alkalmi, takarító - íme:
:D :D
Vicces vagy, kérdező...
Az első válaszoló vagyok és szinte pontosan ugyanazokat a linkeket kaptad a 4-es válaszolótól, mint amit a google keresés kiadott volna Neked, amit be is linkeltem.
Azon is van a profession, jobline, stb.
Nos, tudod, miért nem szállítottam Neked tálcán, mint a 4-es? Mert nem az a segítség, ha életed végéig "kiszolgálnak", hanem az, HA MEGTANÍTANAK, HOGY TUDSZ MAGADON SEGÍTENI!!!
Van egy régi, nagyon bölcs mondás: ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg halat fogni. Jelentése: ha halat adsz, csak 1 napot segítesz az éhezőnek, ha megtanítod halat fogni, akkor olyan tudást adsz neki, amivel sokáig elélhet.
Nos, ezért írtam a google keresőt, hogy legközelebb TE, SAJÁT MAGAD tudj segíteni magadon és ne legyél másoknak kiszolgáltatva.
Na, mindegy...
Igazad van, így hirtelen ezt nem is vettem észre.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!