Kezdő programozó Szegeden tényleg nettó 300eFt/hó keres,1év után nettó 400eFt/hó,3év után 500-700eFt/hó, heti 5x8 (5-6) óra munkával?
Matematika bsc, programozás specifikációval.
Annyi prog tudással amit az egyetemen leadtak, kb. Java, c++ alapok, adatbázis alapok. Ezen kívül nincs önálló vagy githhub-os projekt, gyakorlatom.
Matek az megy, angol és német középfokú nyelvtudás.
Vidéken, Szegeden így kezdőnek mennyit érdemes kérnie havonta, ha fizetési igényt kérdezik interjún? 300nettó?
Az reális, h 1év munkával már azért csak jobban fog menni és akkor 400-450nettó/hó az reális?
Meg, h 3év után már nem számítok juniornak, akkor 500-700 nettót el lehet kérni?
Egyetem alatt évente 8 hónapon át van tanítás kb.
Ez alatt átlag heti 4-5x 3-4 órát tanultam, ebből 1 óra programozás kb. a többi matek meg tötlelék hülyeségek.
Vizsga időszakba, tehát évente 2x1 hónapig meg napi 5-6 órát tanultam, ebből 2-3 óra volt programozás.
Ha felvesznek dolgozni, ennél sokkal többet kell programozni, tanulni, csinálni? Vagy az igaz, h 8 órából kb. 5.5-6 óra a munka, a többi az csocsó, darts, ebédelés ilyesmi a jobb cégeknél?
Vagy Nektek kb. mennyi a tényleges munka hetente? 30óra?
Hamarosan végzek a sulival. Köszi az infókat.
"Kezdő programozó Szegeden tényleg nettó 300eFt/hó keres,1év után nettó 400eFt/hó,3év után 500-700eFt/hó, heti 5x8 (5-6) óra munkával?"
Persze! Erről külön rendelet van!
Komolyan kérdezem amiket leírtam.
Gyakorlatom nem volt, csak így ismerősön keresztül... De amúgy is minimális a gyakorlat bsc-n.
Tehát cégnél nem dogloztam még, nemtudom milyen.
Ezeket hallani, h milyen jó fizu.
Jó közeg, van csocsó, darts, billiárd, xbox, chill szoba a jobb cégeknél.
Ezért gondoltam kezdőnek bsc-val 300 nettó az reális.
Aztán majd betanítanak, betanulok és akkor 1 év után már lehet 400, utánna meg 3 év után már akkor el lehet érni az 500-700eFt/hó nettót.
Meg gondolom csak nem dolgoznak heti 5x8 órát. Ebbéd szünet, pihenő, beszélgetés. Ezért gondotlam kb. a 8-ból 6 óra a munka, tehát heti 30 esetleg 35 óra.
Azért egyetem alatt elég, h a tárgyak meglegyenek kb. 300 óra a 3 év alatt, szerintem én még annyit se csináltam, meg kb. 2-2,5x ennyi matek.
Azért ha cégnél napi 8 órába végig kéne dolgozni, programozni, akkor 2 hónap alatt kéne annyit tolni, mint egyetemen 3 év alatt.
3-4 év után lehet Budapesten nettó 500at keresni multiknál felsőfokú angol tudással. Szegeden erősen kétlem, hogy ez lehetséges lenne.
A cégek többségénél pedig nincs csocsó és darts, csak pár hipszter cégnél. Àlomvilágban élsz.
Dehogy keresnek vidéken 3-400ezer között :D
Programozó matematikus mester diplomával, csomó harvardi és oxfordi online kurzussal MI-ből, banki rendszerekből ilyesmi. 4 éve a pályán, banki szoftvereket fejlesztve.
300nettó meg lakhatási támogatás.
Heti 50 órába meg néha olyanokat is kiadnak ami még hétvégente +10-20 óra.
Úgy, h a cégnek van több városba itthon székhelye és mindenhol kb. ugyan annyit fizetnek.
Francért kell kamuzni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!