Milyen munkát válasszak, ha soha nem akarok férjhez menni és gyerekem sem lesz valószínűleg?
Mint minden jó épülő szélsőséges diktatúrában - fenn kell állandóan tartani az ellenségképet, hogy legyen mitől rettegjen a nép és természetesen dicső vezetőnk megvédhesse szeretett népét az aktuális veszélytől.
Őszintén csodálkoznék, ha Soros, a migránsok és Brüsszel lecsengése nagyon hamar ne kerülnének terítékre a melegek, hiszen könnyű célpontok. Meg ugye fogy a magyar (sigh..)
Mindentől függetlenül amíg nem jársz pride-ra addig nincs a homlokodra írva a szexuális orientációd. Továbbá ha családot szeretnél akkor elég könnyű egy nőnek bekapni a legyet akár egy este is, ez nem lehet akadály...
Kérdező én pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok. Gyerekem ugyanilyen okból aligha lesz, az országból nem akarok menni, mert a szüleim itt élnek és már idősebbek.
Próbálkoztam több területtel is, most már leginkább az informatika és azon belül a programozás felé hajlok. Jól fizet, lehet távmunkában is csinálni idővel, végtelen lehetőség van benne gyakorlatilag.
Teljesen lényegtelen, hogy akarsz-e családot, leszbi vagy-e vagy sem. Egyedülálló nő is fogadhat örökbe, részt vehet lombikprogramban, ill. anonim donortól származó spermával mesterséges megtermékenyítésben. Sőt, a saját gyereked után te ugyanúgy részesülsz a családtámogatásokban, mint bármelyik hetero pár vagy egyedülálló szülő. Nincs szingliadó, sem melegüldözés, és nem is lesz. Az, hogy a kormánypolitika fókuszában a családok állnak, nem jelent negatív diszkriminációt mindenki másra.
Azt hittem, ezt azért nem kell elmagyarázni olyasvalakinek, aki egyetemre készül.
# 14
Ha valaki itthon belefeszül a melegekbe az 100%, hogy Orbán lesz a családpolitika mögé bújtatott propaganda és hangulatkeltés formájában. De ne izgulj, van még 3 év a következő kampányidőszakig, addig nem kell ilyesmi miatt aggódni :)
Kérdező te beteg vagy, de nem a leszbikusságod miatt, hanem a felfogásodból és tudatlanságodból adódóan!
"Magyaroszágon az örökbefogadás és a mesterséges megtermékenyítés nem engedélyezett azonos nemű pároknak."---Magyaro"r"szágon az állításod TÉVES! Kivétel ha férfi vagy, mert úgy tényleg nem engedélyezett a mesterséges megtermékenyítés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!