Merjek egy olyan vga-t venni aminek passzív a hűtése, ha olyan játékkal akarok játszani ami valószínűleg laggolni fog a kártyán?
Pót vga-t akarok venni ,mert eleve Radeon HD 7570-et akartam venni ,de szüleim azt mondták ,most nem veszik ,meg ,de akkor úgy döntöttem ,hogy veszek 2-3 ezer forintért egy pót vga-t DX11-ser régi kártyám egy HD 3610 ,már venni is akartam egy HD 6450-et és egy GT 430-at is ,de sajna a GT 430-sat nem tudtuk fel hívni mert a telefonja ki volt vonva a forgalomból pedig 3k lett volna annyiért best buy lett volna a HD 6450-es pedig nem postázná ki,egyénként meg a konfigom Athlon 64 X2 5050e ,4 GB ram a tápegységem jó de viszont 75W fogyasztású kártyánál nem mernék nagyobbat oda rakni ez a tápom RPC PWPS-050P00P-BU01A 500W ,és a HD 3610-em el romlott ,és ott van a HD 5450 amin van hűtés viszont az R5 230-on nincs én az Outlast 2-vel meg a kholattal játszanék ha kel laggosan 10-15 fps-el ,csak úgy tudom az R5 230 GT 630 körűl van teljesítményben ,de az passzív hütésű a HD 5450-en viszont van hűtő de az gyengébb ,nos meg vegyem az R5 230-at még akkor is ha egy két olyan játékkal is játszanék ami laggol ,és nem fog leégni a kártya ,vagy leéghet és akkor inkább a HD 5450 még ha gyengébb akkor is?
Linkek: [link]
láttam most jófogáson egy gtx 470eset 3 ropiba hogyha még aktuális a dolog keress rá ! de ez olcsó de lezabálja a villanyóra szekrényt ergó magadnak spórolsz nem anyudéknak!
ui: Ha esetleg ezt felvázolod nekik hogy egy korszerűbb de drágább kártya kevesebb áramot eszik és hosszú távon jobban megéri nekik akkor talán adnak rá több pénzt. De persze ez a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!