Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor kezdjek el állást...

Mikor kezdjek el állást keresni, pályázni?

Figyelt kérdés
Szeptembertől szeretnék elkezdeni dolgozni, ehhez mikor érdemes elkezdeni a pályázást? Ha most küldök önéletrajzot nem lesz késő, hogy csak szeptemberben tudok kezdeni? Túl későre sem szeretnék hagyni, nehogy elhúzódjon. Tehát mennyivel a kezdés előtt érdemes pályázni, nézelődni?
2018. jún. 2. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Július elején, ha normális végzettséged van, ha nem, akkor most azonnal.
2018. jún. 2. 14:28
 2/7 TappancsMancs ***** válasza:
2 de inkább 3 hónappal előtte, vagyis már lehet kezdeni. Azért mivel ez ritka esetben megy gyorsan és inkább legyél előrébb, legfeljebb megbeszéled a munkáltatóval.
2018. jún. 2. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Július korul, tekintve ha munkahely váltás lenne akkor úgyis lenne felmondási idő tehát abszolút nem irreális adni egy időpontot hogy ekkortól tudsz kezdeni.
2018. jún. 2. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én immáron több mint két hónap alatt nagyjából 70 helyre küldtem az önéletrajzomat, egy darab tesztírásnál tovább nem jutottam. Kiindulva abból, hogy ismerőseim is hasonló sikerekkel találnak (illetve nem találnak) állást, minél hamarabb, annál jobb, és így sincs garancia arra, hogy szeptemberben te már dolgozni fogsz. Ne hidd el a "munkaerőhiányról" szóló kormánypropagandát, legfeljebb gyári munka terén jön elő a jelenség.
2018. jún. 2. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Tavaly július 28 ámkezdtemkezdtem el keresni, rá egy hétre kaptam azt az alajnlatot amit elfogadtam, augusztus 14 kezdtem
2018. jún. 2. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, mi a végzettséged, milyen helyen szeretnél elhelyezkedni és az ország melyik részén laksz.

Pl borsodi, belső-somogyi kicsi faluból fősulival/ egyetemmel, szellemi területre, akár egy-egy álláslehetőségre is hónapokat kellhet, hogy vadássz, ellenben Pesten 2-3 hét alatt, nem csak be tudsz adni 50-70 pályázatot, de még pár helyre be is hívnak :)

2018. jún. 2. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már marciusban elkezdtem keresni és fel is vettek akkor (nyáron diplomazok). Minél előbb annál jobb ne hidd hogy gyorsan fog menni. Marciusban pl igaz megkaptam az állást és utána lexartam, de van olyan hely ahova akkor elkudtem és most Juni elején kerültek elő eddig semmi. Persze mondtam nekik h az a hajó már elment, de lényeg a lényeg nagy szerencse kell hozza minél előbb annál jobb. És nekem egy elég jó kulfodli egyetemrol van diplomam tehát meg meg is akad egy HRes szeme rajta feltetelezem jobban mint az atlagon és így is volt hely ahonnan a mai napig egy k’va szot nem hallottam meg olyan is ahonna elutasítottak. Tehát elkezdeni tegnap előtt kell és már akkor is késő.
2018. jún. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!