Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A kiemelt fizetés azt jelenti...

A kiemelt fizetés azt jelenti hogy minimálbér + egy marék apró?

Figyelt kérdés

Most voltam állásmegbeszélésen. A hirdetés úgy szólt hogy kiemelt bérezés.

Kiderült, ez azt jelenti kapom a minimálbért (másutt is megkapnám) és erre a cég mert annyira gáláns, rádob még 7.000-et. Bttoban persze.

Ezt jelenti a kiemelt bérezés?

2018. máj. 23. 10:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%
Válaszodban benne van a probléma. Nem előbb család és utána képesítés hanem fordítva szokás csinálni. Vagyis nem szokás sajnos mert sok embernek ez nem jut el a tudatáig, de úgy kéne.
2018. máj. 23. 19:19
 22/25 anonim ***** válasza:
57%
Mindkinek kell, hogy legyen valami amivel pénzt tud keresni. Ha műkörmös akkor műkörmös, ha agysebész akkor az. Semmi tudással ne csodálkozz.
2018. máj. 23. 19:20
 23/25 anonim ***** válasza:
71%
Már megint megtaláltam a problémát. Próbálok normális lenni, de a mindenki a maga szerencséjének a kovácsa mondás eddig mindig bejött.
2018. máj. 23. 19:30
 24/25 A kérdező kommentje:

"Mindkinek kell, hogy legyen valami amivel pénzt tud keresni. "

!!! Hát kérlek azért két gyerek felnevelve családi házam van, és élek..... szóval azért OLYAN ROSSZUL csak nem csináltam nemde? Azért csak kerestem pénzt nemde? Mert akkor nem lennék itt nemde?

Volt amikor elmentem vagont mosni a mávhoz télen. Az volt csak a szép mínuszban vízborotvával mosni a tehervagont.

2018. máj. 24. 07:59
 25/25 anonim ***** válasza:
57%
De az nem egy szakma az kuli munka amit nem kellene hosszútávon csinálni, ha értenél valamihez. Én nem vitatom, hogy keményen dolgozol, de többet ésszel mint erővel. Minden nélkül sajnos minimálbér van igen és 7000 plusz az már kiemelt mert máshol 7000el kevesebbet adnak. Szupermarketekben fizetnek talán a legjobban mostanában a kepzettséget nem igénylő munkák közül.
2018. máj. 24. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!