A kiemelt fizetés azt jelenti hogy minimálbér + egy marék apró?
Most voltam állásmegbeszélésen. A hirdetés úgy szólt hogy kiemelt bérezés.
Kiderült, ez azt jelenti kapom a minimálbért (másutt is megkapnám) és erre a cég mert annyira gáláns, rádob még 7.000-et. Bttoban persze.
Ezt jelenti a kiemelt bérezés?
„ezek szerint mlg ennél is jobban keresel, „
Nézőpont kérdése. Pill nincs munkám így semmit se keresek, de ezt azt ami adódik elvállalok és ebből néha több összejön mint egy állásból jönne. Pláne több mint egy minbéres állásból.
Csak hát azért idővel csak kell egy bejelentett állás.
De nem megyek le kutyába. Az ilyen helyek azért adhatnak ennyit mert vannak akik lemennek kutyába. Ha nem lennének ha embert nem találnának ennyiért fizetnének azok többet is.
De sajnos találnak.
Ja és én itt a világon semmi "hisztit" nem látok. te látsz? Itt tények és vélemények ismertetése zajlik. Hiszti egy szál se, max te hisztizel mert azt véled én hisztizek.
„r, valszeg máshol ennyi se lesz“
Hát ez alá nehéz lesz menni.... mert ha csak párezerrel is kevesebb ott a minbéres határ és annál kevesebb nem lehet.
Jól tetted, hogy nem vállaltad el. Legfeljebb akkor "érdemes" ha olyan fejlődési lehetőség van benne, ami később 3x fizetésért "eladható" pl:programozó gyakornok. De gondolom nem erről volt szó. Vagy pénz vagy hasznosítható munka. Én is a feketén takarítást választanám több pénzért, mint az együgyű munkát kevésért. Kevésért csak amint említettem később hasznosítható gyakornoki munka lehet" megoldás ". De ha kell a pénz, akkor ez se annyira jó. :(
Egyébként" hasznos" munka lett volna? Vagy együgyű? Az utóbbit csak sok pénzért szabad elvállalni.
" Nem több százezer ft/félév ugye nem...."
Én 8 hónap alatt végeztem el egy OKJ tanfolyamot, ami 2 papírt adott, kapcsolt képzés volt. Nem került 200ezerbe, és rögtön találtam munkát vele.
1 hónap alatt visszajött a tanfolyam ára.
De igazad van, kifogást találni sokkal könnyebb.
Ja és az egyetemre nem BEIRATKOZNI KELL hanem FELVÉTELIZNI. Bemenő az érettségi tárgyak eredménye pl.... emelt szintű akár.
Nem úgy megy hogy na beiratkozok...
25 alatt.... hát arról lecsúsztam 22 évvel. Mert 25 + 22 vagyok....
"Az elmúlt 25 évben mivel foglalatoskodtál?"
Gürcöltem hogy fedél és kaja legyen a családnak és nekem.
Na vajon mit csináltam.
Malmoztam.
Bp-i panel, aztán elad, aztán vidéki családi ház + bejárás Pestre.... ha volt minek .... ha nem akkor meg helyben feketemelók vállalása, háztáji kb az elmúlt 25 év összefoglalása.
Még valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!