Titkos963 kérdése:
Vajon Belgiumban mennyi a minimálbér?
Figyelt kérdés
Vajon Belgiumban jóban lehet élni?2018. máj. 20. 18:10
1/9 anonim válasza:
Nem, minimálbéren és ezzel a helyesírással sehol sem lehet jÓban élni megnyugtatlak.
2/9 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy nem írónak akarok menni
2018. máj. 20. 18:20
3/9 A kérdező kommentje:
Nem erre voltam kíváncsi
2018. máj. 20. 18:22
4/9 anonim válasza:
Senkit nem érdekel mire voltál kíváncsi. Nem, nem lehet jobban élni. Hiába írja ide valaki, hogy huuuuuu ott havi 400 a minimálbér, ottani árak mellett abból ugyanúgy élsz mint itt havi 130ból. De nem nem várom el, hogy megértsd. Tehát nem, nem lehet jóban megélni csak rosszban. Amúgy meg egy google keresésbe kerül kitalálni.
5/9 anonim válasza:
Szóval a Google-be ha beütöm, hogy "minimal wage belgium", akkor ez jön ki:
"1,562.59 EUR per month (Jul 2017)"
Konkrétan írtam egy értemles választ is, de amikor rákerestem a nevedre a gyakorin és kiderült, hogy troll vagy, inkább kitöröltem.
Szép napot.
7/9 A kérdező kommentje:
A jó édes anyád az a troll.Ha nem akarsz válaszolni minek írsz?
Minek szólsz a helyes írásért?
Minek kell hogy kritizálj másokat?
Fájnak a helyes írási problémák?
2018. máj. 20. 18:53
8/9 anonim válasza:
Igen, fájnak mert ki nem állhatom a buta embereket (főleg, hogy a számítógép jelzi is ha elírsz valamit). Van még kérdés?
9/9 A kérdező kommentje:
háT akoR eBent belehaSssz a koMmiba
2018. máj. 20. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!