Diákként havi nettó 133e az rossz keresetnek számít? (150 órát dolgozok iskola mellett)
Igazából sosem néztem annyira, hogy mi mennyit keres. Már egy ideje csinálom ezt, főleg vizsgaidőszakokban tudok akár 150 óra fölé is emelkedni. Viszont érdekelne, hogy esetleg nem-e pazaroltam el a ,,lehetőségeket'' azzal, hogy ilyen fizetésű diákmunkát választottam. Azért is kérdeztem a kérdésben, hogy ,,rossz-e'', mert ma valaki azt mondta, hogy 150 óráért ez lehúzás.
(A 150-et úgy tudtam összehozni, hogy pénteken, szombat, és vasárnap mindig 12 órában mentem. Illetve nagyon ritkán hétfőn is elvittem egy 6 órás műszakot. )
Egyébként gazdasági szakon tanulok.
Nem.
Biztonsági őr a sparban 210 órával kap ennyit és nem diák.
Diákként elég jó, főleg ha mellette bírod a sulit is közben. Ez olyan 800-850 forintos órabér.
Nekem diákként 4-500 forintos munkáim voltak, abból örültem ha pár 10 ezret össze tudok kaparni egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!