18 évesen iskola mellett hogyan/hol kellene dolgoznom?
Középiskolába járok, nemsokára érettségim lesz, és nagyon rosszul érzem magam, hogy nem teszek le semmit az asztalra:(
Tavaly kipróbáltam pár fizetős felmérést, de az is semmi azokkal a 200-300 forintokkal... Na meg, hogy a tandíjam sem 0 ft, és ezt is anyut terheli, ( 100e, a könyvek 13e valamennyi, + hogy rajzórára is be tudjak járni 10e ft. ) na meg az is, hogy 2 albérletet tart fenn egyedül + a kocsit is... Szóval nagyon rosszul érzem magam. :/
Nekem pedig 7:45-16:50-ig suli van és amikor hazaérek hulla vagyok, szóval időm sincs, meg tanulnom is kellene( mondjuk órán figyelek, de házi, meg tz stb...)
Mamám egész nap itthon van, szóval ő segít a házban, nekem meg egy otthoni meló kéne, amiben érvényesülni is tudok, de ilyen meg nem sok van, szóval várom az ajánlatokat. Anyu nem várja el tőlem, de vagy teljesen le szeretnék róla szakadni pénzügyileg, hogy vegyem le ezeket a terheket, vagy legalább belerakni valamit a családi kasszába. Tőzsdézni nem szeretnék, sem magam mutogatni, sem szexuális kielégülést nyújtani köszönöm.
Ti mit tennétek a helyemben?
Először is rendkívül dicséretes hozzáállás.
Amíg le nem érettségizel inkább vállalj hétvégi diákmunkát és gyúrj idegen nyelvre is. Miután leérettségiztél lesz időd melót találni, akár még főiskola mellett is.
Hát, az még nem most lesz...
A diákmunkával is az a baj, hogy nem sokat fizet.
Nincsenek betáblázva a napjaim, hétvégéken inkább döglöm, néha csak wc-re kelek fel.. Szóval nem időhöz kötött munka kéne..:D
Annyit még elárulok, hogy grafikusnak tanulok.
"otthoni meló kéne, amiben érvényesülni is tudok"
Hogyhogy érvényesülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!