Mit tegyek, hogy rám essen a választás?
Tanár vagyok és rengeteg helyre beadtam már az önéletrajzomat. Volt, ahová be is hívtak (ez már jó jel), de mégsem engem választottak. Mit lehetne tennem még azért, hogy egy állást én kapjak meg, noha kb. 70-en jelentkeznek rá. (tanár, napközis nevelő, pedagógiai asszisztens stb. állásról van szó)
Az állásinterjún mennyire kell beszédesnek lenni? Mert legutóbb szinte csak bólogatnom kellett, mert az igazgató beszélt és beszélt. Persze magamról kérdezett. Valamit elronthattam, mert kb. negyed óráig voltam bent csak és nem is engem választott.
Mit csinálok rosszul?
Egy kétségbeesett, de lelkes és tanítani akaró pedagógus.
Legyél megnyerő!
MOSOLYOGJ!!!
Legyél ápolt és elegáns!
Udvarias, készséges, tisztelettudó.
Legyen csomó papírod diplomák,tanfolyamok.
Kérj valakit, hogy ajánljon be!
alapból ahol sokan jelentkeznek, több ember van, tehát olyan szakma amire sok ember van, nem különleges, ott kevesebb eséllyel indulsz.
többet kell nyújtanod mint a többiek.
A jó megjelenés, a diploma és a mosoly nálam alap, jó ismerős viszont egy szál sem. Akkor hiába szeretnék tanítani, sosem lesz állásom a pedagógia területén?
Próbálom nem feladni, de nagyon nehéz. Néha kilátástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!