Szerintetek, hogy lehetnék híres és gazdag?
Figyelt kérdés
Nos, én egy 11.-es diák vagyok. Mindig is orvos szerettem lenni és ha minden jól megy felvesznek a Dotéra. Igazából örök életemben valamilyen sebész orvos szerettem volna lenni de az orvosi karrierem mellett szeretnék mást is csinálni. Bár tudom, hogy nem lesz könnyű mert nehéz és elhivatottság k és külföldről hozott alaptőke kell egy orvosi karrierhez de ettől függetlenül nem szeretnek ilyen szakmabolond lenni. Ha lesz egy praxisom amellett szereték csinálni egy másik vállalkozást , ingatlanokat befektetni és hasonló. Szeretnék luxusházban élni, jó kocsit és hírnevet. És nem mindet az orvosi pályával szeretné megteremteni. Igazából sose volt piszkos számomra a kemény munka tehát bármit megteszek a céljaimért. Lehetséges ? Teljesülhet?2018. máj. 2. 22:17
1/2 anonim válasza:
Először végezd el az orvosit...:D
Amúgy a "karrier" eléggé relatív.
Az is karrier lehet, hogy a városodban egy elismert orvosnak számítasz és rengeted ügyelettel/éjszakával megkeresed 40 éves korodban a nettó 600-700-at is akár.
(Apa annyit keres, pedig csak egy vidéki kórház)
"Külföldről hozott alaptőke"?
Mégis milyen alaptőkére gondolsz? Akkor kell esetlegesen külföldről alaptőke ha valamilyen kutatásban szeretnél részt venni.
Ingatlanos befektetés teljesen rendben van, ha értesz hozzá.
"Lehet luxusházad, jó kocsid és hírneved is".
Bár rengeteg munka és egy pici szerencse is kell hozzá.
2/2 anonim válasza:
Menj el a valóvilág villájába, vagy mibe. Az isten tudja hogy hány ehhez hasonló agyzsibbasztó szenny megy még a tv-ben. Na, oda nem kell ész, csak hülyét kell csinálnod magadból ország-világ előtt és garantált a siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!