Kereskedelemben dolgozók, nektek mennyi szabad hétvégétek van egy hónapban?
Figyelt kérdés
Eléggé kiakadtam, több mint 3 éve dolgozom itt, eddig havi 2 szabad hétvége volt, és még rugalmasan is tudtuk kezelni, mivel ha kellett akkor két egész hétvége, ha úgy kellett akkor egyszer szombat, egyszer vasárnap.
Új áruházvezető lett, kiadta, hogy havonta egy szombat és 2 vasárnap a szabad. Vasárnapra a cég az előírt 50% helyett 100% ot ad, még véletlenül sem lehet többet menni szombat helyett. Mondjuk nem is akarok, csak teljesen kiakadt mindenki, szombat a legrosszabb nap, gondolom mindenki tudja mennyien vannak olyankor a boltokban, és még pótlékot sem adnak rá.
Eddig a két hétvégével elvoltam úgy ahogy, de így most már nagyon elegem lett. Pedig nem is élelmiszer áruházban dolgozom.
2018. ápr. 24. 18:00
1/1 anonim válasza:
Teljesen véletlenszerű, de többnyire teljesen szabad hétvégém egy volt mindig. A szombatokat gyűlöltem én is, mozdulni nem lehetett és mindenki megtalált engem a marhaságaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!