Kereskedelemben dolgozók (eladók). Mennyi a havi nettó fizetésetek 8 orában?
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 14:38
1/6 anonim válasza:
7óràs vagyok 8at dolgozom.Havi 2 szombat ami egész nap,illetve 1 vasàrnap ami fél nap 115000 kb.
3/6 anonim válasza:
Túlórákkal, hétvégével együtt 100.000
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
Ki melyik cégnél dolgozik?
2018. jan. 6. 15:06
6/6 anonim válasza:
155 000 - 169 000 ft között volt 2017-ben. Egyik héten délelött, 7-7,5 ora munka, fél 3 vagy 3 közt már végzek. Másik héten délután, ott 8 óra, déltől este 8ig. 2 hétvégét dolgozom, olyankor 10-11 órát, szombat és vasárnap is. Persze hétköznap van szabadom. Összesen annyi szabadom van, amennyi hétvége van egy hónapban, ugyan ugy mint aki h-p dolgozik, csak hétköznap is van szabadom. Vasárnapra 100% pótlék. Tulóra szerencsére nincs. Én csak kasszás vagyok, azért ennyi a fizu, az eladók (szakeladók, nem árufeltöltő), ennél többet, 180 000 ft körül, csak a kasszas nincs megbecsülve. Egy barkácsáruház, nem bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!