Mi a különbség a Paxum és a Firtchoice pay között?
Figyelt kérdés
Webcamera moddel vagyok, eddig a firtchoice pay tokeletesen mukodott azonban kb. 2 hete leallitott minden fele tranzakciot.
KENYTELEN vagyok paxum kartyat is igenyelni, dijai hasonloak mint a Firstnek? Vmi 50 dollar koruli eves kartya dijat latok. Na most az az elso szamlamra erkezo utalasbol vonjak le amit kuld az xy ceg.vagy nekem kell valahogy penzt kuldenem a paxum szamlara ami alltal levonja a kartya dijat es tudom hasznalni?
Adatok kitoltese, gondolom szemelyim befotozva, igy hitelesitik a fiokom. Ez utan ok automatikusan kuldik majd ki a kartyat vagy nekem kell majd valasztanam valahol a kartya igenylest? firstchoice payre a modelugynokseg 2 hetente volt fizetes 5 dollarert elutalta firtchoice paynak es en onnan latudtam szedni barmelyik atm-rol volt 1-2 dollaros koltsege. Paxum is hasonlo nem bonyolultabb?Valaki akinek van es ert hozza irhatna nekem. Elore is koszi.
Várni kell türelemmel elfogadják-e. Ha valami nem tetszik nrkik, majd küldenek emailt.
2018. ápr. 27. 04:19
22/26 A kérdező kommentje:
Vegre elfogadtak! Most elkuldtem a paxum idm az az a e-mail cimem a kam oldalnak.Innentol kezdve remelem nem lesz gond, es kitudom utalni a skrill accountomra a penzt:)
2018. máj. 15. 10:12
23/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Vegre megkaptam elso penzem! paxumnak elkuldte a cam oldal, onnan kiutaltam a skrill kartyamra 6 dollar + 3% jutalek aron, igy 5 percen belul skrill kartYamon volt a penz, skrill szamlam magyar, igy ahogy sejtettem dollar valuta veteli ez a legkisebb 265 ft most az otpnel, es az atm mikor a firstchoice payrol szedtem mindig meg ennel 4 ftvel kevesebbert adta.. es skrill szamlam magyar igy 261 ft be valtotta.. tehat valuta veteli -4 ft ennyi a valtas. De ha usd be lenne a Skrill szamlam akkor meg atm valtana at es nem a skrill szoval ugyanott lennek. Lenyeg vegre megvan penz, firsthoice pay 5 dollart vett le mikor atkuldte a kam oldal + 3dollart atm levetelnel, ennek picit tobb koltsege, most a paxumos tranzakcio 17 dollar(6+3% az 11)mig elkuldi skrill szamlara, firstchoice paynal 8 bol megusztam volna.mind1 2400ft nem erdekel, orulok vegre letudom szedni a penzem!:D
2018. máj. 31. 13:26
24/26 anonim válasza:
Tehát a skrill kártyára lehet pénzt küldeni? Nem csak magára a skrill számlára?
2018. szept. 15. 14:39
25/26 anonim válasza:
A pénz így is a Skrill számládon lesz, csak ennél a tranzakció típusnál a kártyaadatokat kell megadni.
2018. szept. 15. 21:39
26/26 anonim válasza:
Nálam valamiért nem engedi a skrill kártyára küldeni a pénzt. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!