Mi a különbség a Paxum és a Firtchoice pay között?
Webcamera moddel vagyok, eddig a firtchoice pay tokeletesen mukodott azonban kb. 2 hete leallitott minden fele tranzakciot.
KENYTELEN vagyok paxum kartyat is igenyelni, dijai hasonloak mint a Firstnek? Vmi 50 dollar koruli eves kartya dijat latok. Na most az az elso szamlamra erkezo utalasbol vonjak le amit kuld az xy ceg.vagy nekem kell valahogy penzt kuldenem a paxum szamlara ami alltal levonja a kartya dijat es tudom hasznalni?
Adatok kitoltese, gondolom szemelyim befotozva, igy hitelesitik a fiokom. Ez utan ok automatikusan kuldik majd ki a kartyat vagy nekem kell majd valasztanam valahol a kartya igenylest? firstchoice payre a modelugynokseg 2 hetente volt fizetes 5 dollarert elutalta firtchoice paynak es en onnan latudtam szedni barmelyik atm-rol volt 1-2 dollaros koltsege. Paxum is hasonlo nem bonyolultabb?Valaki akinek van es ert hozza irhatna nekem. Elore is koszi.
Nincs kártya most a Paxumnál, ugyanis ugyanaz a belizei Choice Bank volt a kibocsátó, amelyik a Firstchoice Pay kártyákat is csinálta, és ők most befejezték az együttműködést ezekkel a cégekkel. Ha van már Paxum accountod, ott az "Apply for Card" menünél láthatod is hogy "coming soon", vagyis pillanatnyilag nem tudsz igényelni.
A Firstchoice Pay Mastercard-ra töltés se fog sikerülni Paxumról; ha Firstchoice Pay ügyfél voltál, kellett kapnod április 10 körül egy emailt, hogy azonnali hatállyal megszüntették a szolgáltatást és semmilyen pénzt nem lehet már a kártyákra tölteni, csak a korábban feltöltött pénzek használhatók fel.
Paxumról pillanatnyilag wire transfer-rel (nagyon drága, 50 USD), EFT transfer-rel (helyi utalás, 5 USD) és saját neveden lévő bankkártyára töltéssel (kicsit drágább, mint az EFT, viszont instant) lehet kivenni a pénzt.
Angol nyelvű fórumban valaki azt írta, Skrill kártyára lehet tölteni Paxumról és perceken belül rajta a pénz.
Amíg volt kártya a Paxumnál, egyébként úgy működött, hogy amint kaptál egy business account-ról kifizetést, megjelent a link, ahol megigényelhetted, és az egyenlegedből levonták a 45 dolláros éves díjat. Ezután neked manuálisan kellett a Paxum e-walletből a kártyára tenned a pénzt, és ezért még felszámítottak 0,25 dollárt. Vagyis nem olyan kényelmes és olcsó, mint a Firstchoice Pay volt.
Azon felül sokan panaszkodtak, hogy hónapokat vártak a kártyára, mire megérkezett és a pénz feltöltése a kártyára sokszor nem sikerült.
Ha sikerül a Paxumnak új kártyakibocsátót találnia, nem tudom, lesz-e változás a díjakban, vagy a szolgáltatás minőségében.
Koszonom a válaszokat.
Az elso valaszadonak írom szòval ha elbirálták a regisztráciom csak meg kell adnom a paxum ID-m az adott webcam oldalnak, es ok utana rautaljal a penzt ugyebar?!Leszedni meg kiutalassal lehet?
EFT banki utalas ami 5$ mit jelent? Megadom paxumnak a otps szamlaszamom es rautalja a penzt?
KUlso kartyara valo toltes 6 dollar + 3% ez mit jelent pontosan?
Helyi utalas 5$ ? Ez az otps kartyaszamomra utalom a paxumon levo penzt?
Nekem nem vilagos most mi kulonbseg a EFT transver helyi utalas 5$- ert. Es a sajat neveden levo bankartya toltessel? Azt gondolom hogy bankartyara toltessel egybol rajta van a love, EFT transverral meg par nap mig a szamlaszamomra kerul?
SKRILL moneybookerszes kartyam es accountom mar nagyon regen van. Ez a funkcio hogy mukodik es mennyi a dija?Rajta lesz a Paxumon a penz es hol talalom majd azt funkciot h skrill kartyara utalas? Es ott megadom skrilles e- mail cimet es ennyi?
Bocsanat h ennyire benaskodom, de ha mar jovairtak a fiokom legyel egybol tisztaba a dolgokka. koszonom a valaszokat elore is.
Annyira boszanto volt firtchoice pay, total egyszeru attlhato.. most meg az embereknek sz...ni kell itt paxummal..
Valahol olvastam hogy elvileg ha nincs usdbe vagy euroban szamlas kise kuldik. En az otpnek vagyok forint alapu a szamlam nyilvan, akkor hiaba fogom megadni a szamlaszamom?
Meg egy kerdes, fent menusorban van hogy ADD FUNDS— azt jelenti penzt feltolteni a paxumra? Tranfsfer funds , utalas paxum felhasznalok kozotr? Widrawal funda az kell nekunk mikor kifizetest akarunk, jol gondolom?
Tok idegen szamomra egesz, es duhos vagyok.:(
CSOmo kerdesem lenne.
Pl firtchoice pay csak peldat mondok elutalta dollarba a penzt, atm-nel beraktam a kartyat, atkellett valtani forintba ugye.Hozzatszem van ugye eladas veteli valuta eladas veteli csekk stb. 6 fele aron kb a dollar 246-262ig. Ha dollar napi arfolyamat nezi az elber otpnel ki lehet valasztanni. Gep meg amit otp honlapjan neztem legkisebb lehetoseg ami 246 ft meg annal is 4 forintal kevesebbert valtotta tehat kb 242 forintert 1 usdt
Na most itt hogy tortenne? Camsite elkuldi az aktulias period osszeget usdbe a paxumnak, ezert levest 5 dollart, en kapok egy e- mailt, utana ramegyek kiutalas bankszamlaszamomra( elotte bank acc hozzaadas SWIFT IBAN kod stb) es siman kitutaljak a forint alapu Otps szamlamra 150 dollart pl? Es hogyan fogja azt atvaltani mennyibe? Vagy hogy lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!