Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a különbség a Paxum és a...

Mi a különbség a Paxum és a Firtchoice pay között?

Figyelt kérdés

Webcamera moddel vagyok, eddig a firtchoice pay tokeletesen mukodott azonban kb. 2 hete leallitott minden fele tranzakciot.

KENYTELEN vagyok paxum kartyat is igenyelni, dijai hasonloak mint a Firstnek? Vmi 50 dollar koruli eves kartya dijat latok. Na most az az elso szamlamra erkezo utalasbol vonjak le amit kuld az xy ceg.vagy nekem kell valahogy penzt kuldenem a paxum szamlara ami alltal levonja a kartya dijat es tudom hasznalni?

Adatok kitoltese, gondolom szemelyim befotozva, igy hitelesitik a fiokom. Ez utan ok automatikusan kuldik majd ki a kartyat vagy nekem kell majd valasztanam valahol a kartya igenylest? firstchoice payre a modelugynokseg 2 hetente volt fizetes 5 dollarert elutalta firtchoice paynak es en onnan latudtam szedni barmelyik atm-rol volt 1-2 dollaros koltsege. Paxum is hasonlo nem bonyolultabb?Valaki akinek van es ert hozza irhatna nekem. Elore is koszi.

2018. ápr. 23. 12:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ahol witdrawalnal hozza lehet adni a bank accountot, otps vagyok: currency/ valuta —> mit adjak meg? Magyar otps a szamla es forint alapu, de a paxum az dollarba fog utalni.
2018. ápr. 24. 13:32
 12/26 A kérdező kommentje:

Withdrawal menuben cupon az minek? Meg az approvel code? Ezek ha majd kiutalast szeretnek nem kellenek nem?eleg a bank account, meg az osszeg nem? Hol talalom paxum ID-m? Amik szamok es a webcam oldalnak eltudom kuldeni hogy utaljak a lovet. Fristchoice paynal az oldal tetejen kiszurta a szemem az ID. Itt nem latom.

Bocsi megegyszer a turelmetlensegemert, csak nem olyan kezenfekvo mint firstchoice pay.Es ha elfogadjak a regisztraciom szeretnem tudni hasznalni es nem akkor a kerdeseket feltenni.

2018. ápr. 24. 14:00
 13/26 A kérdező kommentje:

Kedves 79% ban pozitivat ado.

Ha a skrill kartyam penzneme hufban van, akkor is hozza tudom adni a credit cardnal es kituljak a lovet? Arvaltja?lehet tudni mennyibe?

Ha skrill kartyara kerem, akkor is 6 dollar plusz osszeg 3 % at veszi le, mint otps mastercardos kartyara kerve?

2018. ápr. 24. 14:24
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha kész lesz a Paxum accountotok, az ott regisztrált email cím lesz az ID-tek, ezt kell majd megadni az oldalaknak, ahonnan kifizetést vártok. Paxum regisztrációhoz igazolványmásolatot és lakcímigazolást kell feltölteni, előfordulhat, hogy a hitelesítési folyamat hosszú lesz, hiszen rengetegen regisztrálnak most át, a Paxum se volt felkészülve erre.

A Paxum Magyarországra Euro-ban hajtja végre az EFT utalásokat, így ha ti USD-ben kaptok kifizetést a webcam oldalaktól, érdemes Paxumban létrehozni egy Euro pénztárcát is ("Add new currency" menü) és átkonvertálni a pénzeteket. A jó hír, hogy a Paxum ezért extra díjat nem számít fel.

Ha a számlátok HUF alapú, csak Wire (Swift) utalás lesz lehetséges, aminek a díja 50 USD. Szükségetek lesz egy Euro számlára, ha EFT-t akartok. Én a magam részéről egy német bankszámlára utaltatom, a Paxum levon 5USD-t (4,08-Euro-t a váltás után; a pontos díjat a megbízás megadásakor ki fogja jelezni) és 2 munkanapon belül jön a pénzem.

Skrill kártyára, (vagy bármilyen más kártyára töltéshez) válasszátok a "Withdraw Funds to External Credit Card)" lehetőséget. Ez a kifizetés USD-ben fog történni, és a bank konvertálja át a kártya pénznemére. A díja 6 USD + 3%, tehát pl. 100 dollár esetében 6+3=9 dollár.

Remélem tudtam segíteni!

2018. ápr. 24. 16:47
 15/26 anonim ***** válasza:

Cosmopayment-et nem ismerem, de megnéztem: Úgy tűnik, itt egy amerikai bankszámla regisztrálásáról lesz szó, amihez adnak egy kártyát.

A kártya ingyenes, de van havi 3 USD fiókkezelési díj (amit csak az elérhető egyenlegből vonnak le, tehát mínuszba nem kerülhetsz. A pénzfelvétel ugyanúgy 3,15 USD ATM-nél, mint a Firstchoice Pay-jel volt és 3,5% jutalékot számolnak fel a valutaváltásért.

Az oldal design-ja nagyon emlékeztet a Firstchoice Pay-re, nem lennék meglepve, ha ugyanaz a cég állna mögötte.

Lehet számolgatni, ez olcsóbb, vagy a Paxum; a Paxumnak drágák a díjai de nem nyerészkedik a pénzváltáson, a Cosmopayment első ránézésre olcsónak tűnik, de az a 3.5% jutalék húzós, hiszen minden 100 dollárodból 3,5 dollárt eltesznek. Szerintem nagyjából ugyanaz a vége mindkettőnél.

A Cosmo használata egyszerűbbnek tűnik, viszont rá vagy utalva a kártyájukra és ha megint jön egy ilyen összeomlás, mint a mostani, foghatod a fejed, hogy jutsz a pénzedhez. A Paxum használatát meg kell szokni, nem is túl felhasználóbarát a felülete, viszont változatos módon lehet tőlük kikérni a pénzt, nem függsz a kártyától.

2018. ápr. 24. 17:18
 16/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Es ha a skrill szamlam is huf alapu az nem gond? Regen poker miatt csinaltam, es mindig usd be utaltak de en foritnban lattam az osszeget.
2018. ápr. 24. 18:43
 17/26 A kérdező kommentje:

Bocsánat meg egy kerdes.

Firstchoice paynal ugye valtott es kb 242 forintba kaptam meg az usd-t, ami nem volt tul jo. 5 dollart leszedett webcam oldal, 5 ot firtchoice pay, 3 volt leszedes, es meg atvaltasnal is.

Skrill kartyamra torteni leszedesnel 6 dollar + az osszeg 3% a , ezen kivul mas koltseg nincs ugye? Ugy remlik hogy az atmrol valo leszedesnek nem volt koltsege. De irtad hogy hogy atvaltja a skrill. Tehat pl 150 usd kuldok a paxumrol a skrill kartyamra, akkor az USD valuta eladasi azz 263 valtja at? Vagy melyiket fogja szamolni? Mert akkor szinte igy jobban fogok jarni mint firstchoice payyal mert ott 242 be valtotta az atm.

2018. ápr. 24. 19:00
 18/26 A kérdező kommentje:

Minden tranzakcional van egy olyan opcio vegen hogy APPROVEL code, oda kotelezo beirni?

e-mailba kaptam vamami tablaztot ahol codok vannak pdf poefatumba. Csak telefonrol nem tudom megnezni.

2018. ápr. 24. 19:05
 19/26 anonim ***** válasza:

Sajnos a Skrill is leveszi a maga jutalékát a valutaváltásból, ha HUF alapú a kártyád, azt a Skrill oldalán nézd meg, ez pontosan mennyi.

Az Approval kódok egy biztonsági funkció, szerintem én azt deaktiváltam a Paxum beállításaiban.

2018. ápr. 24. 20:34
 20/26 A kérdező kommentje:

Még 1 kérdés.

Szemelyim es a llakcim kartyam kuldtem el. De ugy hogy egyszerre van 2 fotozva elon hatul.(felul a szemelyi alul a lakcimkartya)Es mikor a szemelyikhez kellett kepet csatolni, csak 1-etengedett 1 jelent meg piciben. A szemelyim elejet lakcimem elejet a szemelyihez, ag Adress igazolonal az Othert valasztottam es ott meg szemelyim lakcimkartyam hatuljat kuldtem el.

2018. ápr. 26. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!