Az android és iOS fejlesztőké a jövő?
Én a laptopomat már alig használom, mivel az okostelefonomon mindent el tudok végezni.
Lehet abban valami hogy a jövőben már alig fognak használni asztali számítógépet, laptopot és aki a telefokhoz ért, csak az fog jól keresni?
Az egy dolog, hogy te eltudsz mindent végezni.
De pl:
Egy fejlesztő nem a telefonját nyomkodva irja a programot.
Egy irodában sem 5-6 colon folyik a munka.
Az épitész mérnöknek is karcsú lenne épületeket tervezni.
A nagy játékosok se telefonról tolják az mmo-t vagy egyéb játékokat.
Én pl a 32 colos tv-met használom monitornak, hogy minden elférjen.
Telefont max útközben használom, ha valami nagyon sürgős-
Abban a pillanatban amikor képesek lesznek a mobilok kivetiteni egy 20-30 colos képernyőre tartozó képet és a billentyűzet problémája is elhárul semmi létjogosultsága sem marad egy pcnek.
Más kérdés hogy ez a következő 20-30 évben nem túl esedékes, így valószínűleg az Android és az iOS hamarabb ki fognak halni/teljesen átalakulnak ennél az időpontnál.(Tekintve hogy a plusz funkcionalitás kezelése most biztosan nincs bennük.)
Az előző válaszolók szerintem úgy értették a kérdést, hogy 2-3 éven belül, addig teljesen elfogadható a valasz, de az informatikában az örökre max 50, de inkább kevesebb évig tart.
"Abban a pillanatban amikor képesek lesznek a mobilok kivetiteni egy 20-30 colos képernyőre tartozó képet és a billentyűzet problémája is elhárul semmi létjogosultsága sem marad egy pcnek."
Már rég képesek rá akár vezeték nélkül is, ahogy vezeték nélküli billentyűzet és egér is van. De a pc köszöni szépen jól van. Nem azért fogy kevesebb pc/laptop mint telefon mert kevesebben használják, hanem mert hosszabb az élettartalma és megbizhatóbb. Nem kell évente új pct venni. Tudom telefont se kell. De a lassan 7 éves laptopom még mindig megállja a helyét és semmi baja nincs. Egy ugyanilyen telefon már rég a kukában, vagy max telefonálásra jó.
A PC tartalom fogyasztásra, előállításra, munkára való is való.
A mobil eszköz meg csak tartalom fogyasztásra, szórakozásra jó, munkára minimálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!