Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem szabad nekik megmond...

Miért nem szabad nekik megmondani a fizetést?

Figyelt kérdés

Ma a vonaton szóbaelegyedtem egy 25 év körüli sráccal ,mert hosszú volt az út és így mint utastárs beszélgettünk beszéltünk.

Szó volt arról ki hol dolgozik én is mondtam hol és ő is mondta,hogy Debrecenben az IT SERVICE cégnél dolgozik ,erre mondtam,hogy pont oda is tervezek beadni önéletrajzot,mert jobb fizető állást keresek és a német nyelv is jól megy. Azt mondta,hogy ő programozó. Kérdeztem,hogy mennyit lehet keresni programozóként és azt mondta,hogy "hú ne haragudj de erről nem beszélhetünk,nem mondhatjuk".

Szerintetek miért nem mondhatják meg mennyit lehet keresni?

Úgy gondoltam,hogy legalább úgy nagyjából most megkérdezem akkor mennyi ott a pénz,hogy már már képben legyek egy kicsit de nem mondta meg,mert nem mondhatják.

Vajon miért?

Máskor mindig megmondták,ha ilyet kérdeztem valakitől. Nincs abban semmi szerintem.

2018. ápr. 22. 22:56
1 2
 11/13 TappancsMancs ***** válasza:
Máskor kérdezd általánosan, hogy ott egy x beosztás stb kb mennyit fizet.
2018. ápr. 23. 12:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem leírták a bérfeszültség az oka.Az előző melóhelyemen szóba került kit mennyovel vettek fel.Volt olyan fazon,aki alap dolgokat nem tudott a szakmában,de 80 ezerrel többért vették fel,mint azt a 2 embert aki mindent megcsinált(az egyik ember én voltam).

Fizetést emelni nem akartak a 2 év alatt,csak akkor amikor beadtam nekik az elköszönős papírt.

2018. máj. 3. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Milyen üzleti titok?

Ugyan már! Bérfeszültség miatt van...

Az egyik adat a megállapodásban az enyém, akkor és annak mondom el, akinek akarom a fizetésem. Az viszont tény, ha a szerződésben szerepel ezzel kapcsolatban kikötés, és mégis elmondod, ami ki is tudódik, akkor az alap a szerződés felmondására.

Egyébként sokszor nem is baj, mert én csöppentem bele ilyesmibe, azt az utálkozást és szemétkedést, ami utána következett, inkább nem minősítem.

2018. máj. 4. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!