Ennyi fizetés mennyire jó Pesten?
Figyelt kérdés
1500ft/óra az kb nettó havi 240 ezer forint , ez mennyire jó Pesten? Szakképzettség nélküli munka természetesen.2018. ápr. 22. 15:19
1/5 anonim válasza:
Betanított munkára ez nagyon jó pénz, ha esetleg kérhetek meg tudnád mutatni, hogy ez melyik cég? Én is betanított állást keresek, de ennél jóval kevesebbet kapok csak
2/5 anonim válasza:
Hol fizetnek heti 40 óráért ennyit mégis?
3/5 anonim válasza:
engem is érdekelne, mert sajnos ennél csak sokkal gyengébb fizetést találtam betanított munkára
4/5 anonim válasza:
Ez kamu virtuális pö-----csméregetés abból is a nyílt kamu fajta.
Átlátszó.
Ilyen melóra még a btto 240 sincs meg nem a nettó
5/5 anonim válasza:
Heti 40 órában a legelitebb cégeknél kb ennyi a pályakezdő fizetés diplomával és nyelvtudással ez max bruttóban hihető, de még úgysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!