Találnék "jobbat" ennél? Vagy nincs sok esélyem területet váltani?
Felszolgáló vagyok Budapesten egy hotelben, ebben dolgozok 3 éve, viszont egyre jobban gyűlölöm, rossz kedvem van ha dolgozni kell jönni, szabadnapomon azon idegeskedek, hogy másnap munka , korán kelés, nincsenek hétvégék stb. Viszont semmi ötletem mi mást tudnék csinálni, egyáltalán megérné e mást csinálnom jelenleg. Sajnos csak érettségim van, mellette egy pincér OKJ, angol kb középszinten megy, kicsit gyengébb. Felhasználó szintű sz.gép ismeretek megvannak, ez nem okoz gondot.
2 hónapja vagyok ezen a munkahelyen,6kor kezdek(4:30kor kelek) és 14:00kor mehetünk is haza, van reggeli ebéd, ha úgy van vihetünk is haza kaját magunknak, a fizetés sem rossz ilyen szempontból, 160at kapunk nettóban, ünnepnapokon dupla órabér. Nem is a hellyel van a bajom, mert eddig ez a legnormálisabb munkahelyem, főnökség is korrekt, munkatársak is (egyet leszámítva aki a kollégám és eléggé naplopó, inkább mondja mit kellene csinálni, és várja, hogy majd én megcsinálom, a stílusa sem tetszik, idegesít, de eltűröm, sajnos ő itt van pár éve, így már benyalta magát). Szeretnék az IT szektorban dolgozni mert az érdekel leginkább, de mellette muszáj dolgoznom.
Megérné szerintetek keresni más féle munkát, tudom elég kicsi az esély így egy irodai munkára, de mi mást tudnék dolgozni így ? Nem igazán érzem azt, hogy én pincérnek születtem, teljesen más vagyok mint a "tipikus felszolgáló" ráadásul az arcomra van írva, hogy utálom az egész vendéglátást.
Előre is köszönöm a válaszokat.
23/f
Külföld sajnos nem játszik nálam, nem szívesen hagynám itt barátnőmet pl. És a németet sem egy hét megtanulni.
Egyetemen gondolkodtam már, viszont a történelmen és angolon kívül minden más elég gyenge lett. Így azt csak jövőre tudom elkezdeni, ha újra érettségizek.Mellette pedig ugyan úgy dolgoznom kell, mivel már nem szüleimmel élek.
Oké, eddig a munkát utálod, kifogások vannak, költözni nem akarsz külföldre, ajajaj a nyelv sok idő, iskolát meg majd.
Akkor mit vársz, a csodán kívül???
Utolsó előtti :Tudod nem úgy megy ,hogy leülök németet tanulni és 2 hét múlva már középszinten beszélem a nyelvet . Erre mondtam, hogy " sok idő" , amúgy meg angolt tanulók a jelenleg a nyelvvizsga miatt. Iskola pedig nem minden héten indul, hanem ősszel ami engem érdekel . De lényegtelen :D Te biztosan jobban tudod.
Külföldre pedig nem csak barátnőm miatt nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!