Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan létezik hogy vezetői...

Olyan létezik hogy vezetői pótlékot elvesznek de fegyelmivel fenyegetnek ha a vezetői feladatokat nem látom el?

Figyelt kérdés

Olyan létezhet hogy anno 2 éve megbíztak műszakvezetői feladatokkal amit normál melómon túlmenően végeztem havi pótlékért, most ezt márciusban elvették egy fillért se adnak erre már, de fegyelmivel kirúgással fenyegetnek ha a vezetői részfeladatokat nem látom el?

Ugyanis amikor megtudtam hogy elveszik a pótlékot egyből azt kérdeztem hogy oké, és akkor ki végi majd a műszakvezetői feladatokat kinek kell átadnom a részmunkakört?

Mert totál evidensnek gondoltam hogy nem fizetik ki akkor nem végzem el normál melómat ellátom, a pluszmelót meg csinálja az akinek kifizetik.

ÉS erre jött a fenyegetés hogy fegyelmi meg kirúgnak.

Most ott tartunk hogy 2 hónapja ingyen csinálom azt amire eddig havi btto 30.000 pluszt kaptam. Mert nem merem kipróbálni a kirúgás az csak blöff mert mi van ha nem.

????

2018. ápr. 21. 09:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

"nem tetszik, akkor minek dolgozol ott? "

nem lehet hogy azért dolgozik ott a kérdező mert választhat hogy vagy ez vagy a semmi?

Itt vagyok én utálom a helyem szar a pénz mégis itt vagyok és miért? mert vagy ez vagy a semmi.

2018. ápr. 22. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!