A McDonald’s-ban létezik csak éjszakai műszak? Csak éjszakásnak lehet menni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy beosztás van, illetve a meki oldalán írtakat olvastam, de arra nem adott választ semmi, hogy létezik-e csak éjszakai műszak.2018. febr. 25. 01:43
2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen, főleg, hogy lány vagyok :)
2018. febr. 25. 14:39
3/5 anonim válasza:
Inkább olyan lehet hogy többet vagy éjszakán és 1-2 alkalommal délután, vagy nappal... De javaslom add be az önéletrajzod, de egyből ezzel a kérdéssel hozzájuk. Ne félj velük elbeszélgetni! :) Ha normálisan, udvariasan kérdezed és elmagyarázod, ők is nyíltak lesznek. Ha nem tetszenek a feltételek, udvariasan megköszönöd és elbúcsúztok.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Azóta sikeresen beszéltem a mekivel, és létezik csak éjszakai műszak, fel is vettek! :)
2018. febr. 28. 14:03
5/5 anonim válasza:
Szia! Tudnál mondani véleményt, hogy milyen és mit kell csinálnod és mennyi nettót kapsz havonta?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!