Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán 100%-ig önmagára igényes férfi?
Aki nap mint nap tiszta rendezett,még ha fizikai munkát is végez.
-Úgy értem ügyel a fogápolásra,tiszták a körmei,fülei stb....
Wc-használat előtt és után kezet mos,eltakarít maga után tiszta és higiénikus?
Nem egy pár mm-es letolt haja van,meg szagos zoknija stb....
Van ilyen? (Férfi nem homoszexuális.)
Ez röhejes...
Az ember dolgozik, nap végére biztos lesz egy szaga. Nem lehet mindig fürdeni.
Nyáron a 40 fokos melegbe a tömött buszon, teljesen mindegy, mennyire vagyok igényes, megizzadok és lesz szagom.
"Nem egy pár mm-es letolt haja van" Szóval, ha valakinek nincs haja, pl kopasz, akkor már igénytelen? :D
Miért ne létezne?
Van, hogy az egész napos fárasztó fizikai munka után állok neki még itthon elmosogatni, mert nem szeretem a mocskot.
A munkámból adódóan elég sokszor mocskos a körmöm alatt, de fürdés során mindig kitisztítom. A fülemet is minden nap kimosom.
A wc használat utáni kézmosás alap, még itthon is, pedig egyedül én használom a wc-t. Egyszerűen nem bírom elviselni a tudatot, hogy baktériumok vannak a kezemen, miután lehúztam a wc-t vagy megfogtam a kilincset. Főleg vendégségben. Ismerek olyat, aki wc-zés után nem mos kezet, sőt, úgy áll neki kaját főzni. Egyszerűen kiráz a hideg ettől.
A hajam pedig nem pár miliméter, hanem konkrétan 21 centire szoktam felül vágni, oldalt 3, kicsit feljebb 5, még feljebb pedig 9-11, hogy meglegyen az átmenet. A hajamra is elég igényes vagyok, szerintem jobban levágom, mint egy fodrász.
Nem vagyok homoszexuális.
#4.Nem visszavágás csupán érdekel a férfiak,hogy látják ezt.
Ha jól érzed magad egyedül akkor nincs "baj".
#6. Igen pont erről beszélek amit te is írsz, -bátyám egy nagy cégnél középvezető és ott is megkövetelik az alap tisztálkodást -borotválkozást.
Sajnos sok férfira rá kell szólni,hogy mosson kezet wc-használat előtt....
Vagy pl használjon szájvizet...
Azt is mesélte,hogy olyan tag is van aki a nemiszetvét igazgatja majd úgy akar lekezelni' vele stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!