Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik egyáltalán 100%-ig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán 100%-ig önmagára igényes férfi?

Figyelt kérdés

Aki nap mint nap tiszta rendezett,még ha fizikai munkát is végez.

-Úgy értem ügyel a fogápolásra,tiszták a körmei,fülei stb....

Wc-használat előtt és után kezet mos,eltakarít maga után tiszta és higiénikus?

Nem egy pár mm-es letolt haja van,meg szagos zoknija stb....

Van ilyen? (Férfi nem homoszexuális.)

2018. febr. 18. 10:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az, hogy ápolom a fogam, tiszák a körmeim, füleim, naponta zuhanyzom, hajat pár naponta mosok, nyáron napi szinten (allergia miatt), ezek alap dolgok. De wc előtt én sem szoktam kezet mosni, utánna persze, illetve kaksi után még nedves popsitörlőt is használok, mert az jobban eltávolítja amit kell, mint a hagyományos wc-papír és fertőtlenít is. De így is higiénikusnak tartom magam. Figyelek, hogy mindíg jó illatom legyen, bár 12 órás műszak után a cipőbe be tud illatozni a lában, de munka után mindíg zuhi és alsónemü csere.

Valahol megértelek, mert én is azt látom, hogy rengeteg az igénytelen ember, klotyoból kézmosás nélkül jönnek ki, van, aki még a budid sem takarítja le maga után.

Én inkább kicsit rendetlennek tartom magam, de mindenképp tisztának, ami nagy különbség. Nem buza 43F

2018. febr. 18. 15:36
 22/27 A kérdező kommentje:

#21. Igen ezeknek alap dolgoknak kellene lennie,sokaknál még sincs meg.

A wc -előtti kéztisztítást (fertőtlenítést) meg például nyilvános illemhelyekre értem ,mire bekászálódsz a plázában a wc-be tuti kézfertőtlenítőt kell használni minimum mert minden össze van kenve mocsokkal....-ha nem muszáj' be sem megyek.

Sokaknak van háziállatuk és cirógatás után nem mosnak kezet....-nekem ez elfogadhatatlan.

Nekem is van kutyám és rendszeresen féregtelenített ápolt de nem tudnék úgy nyúlni sem ételhez sem máshoz,hogy kutyázás után ne mossak kezet!

De ez mindkét nemnél így van főleg macskásoknál tapasztaltam,hogy az állat mindehová felmegy még az asztalra is,vagy a fehérneműs fiókba...

2018. febr. 18. 18:46
 23/27 anonim ***** válasza:
kérdező itt írkálsz de a privimre nem felelsz milyen dolog ez?
2018. febr. 19. 10:12
 24/27 A kérdező kommentje:

#23- Sokan írtak privátot és általában nyílt felületen a kérdés alatt válaszolok.

De ha megmondod melyik "privát író" vagy szívesen válaszolok a kérdésedre...

2018. febr. 19. 10:21
 25/27 anonim ***** válasza:
köszönöm, tisztaság címszóval a te tisztaságodról kérdeztem, amúgy hányan írtak?
2018. febr. 19. 12:41
 26/27 anonim ***** válasza:
A nyilvános wc-t kerülöm, ha nincs más és nagy a baj, akkor végső esetben, bár nincs az a pénz, amiért ráűlnék az ülőkére egy ilyen helyen. Valóban ez nem csak a férfiakra értendő, a nők sem különbek. 22-es voltam
2018. febr. 19. 19:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyi retardált van aki wc előtt mos kezet?
2018. febr. 19. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!