Létezik valós távmunka Magyarországon?
Tehát olyanra gondolok, mindegy hogy alkalmazott, KATA, EV bármilyen relációban, ahol adott a konkrét elvégzendő munka, elvégzed, kifizetik.
Tehát nem olyasmi, mint amivel sajnos úton útfélen találkozol, hogy előre fizess be és utána küldenek valami anyagot, vagy a bújtatott MLM és egyéb ügynöki, értékesítési.
Összességében teljesen rendes, szokásos melóra gondolok, ami fizikálisan otthonról is elvégezhető, ezért mondjuk a munkáltató nem tart fenn nagy cégközpontot.
Nem is rossz. Köszi a válaszokat. Húsz évig dtp-ztem, azaz könyvtördelés, némi grafikuskodás, nyomdai előkészítés stb.
Ebben körbenézek, mert bár már nem szeretem különösebben, távmunkában bevállalnám. (Nem szeretem ezt a tipikus sablonos munkábajárást és munkahelyen levést, ezért vállalnék olyan munkát távban, aminél nem elengedhetetlen a hús vér jelenlét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!