Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Látszólag mindenkinek megvan...

Látszólag mindenkinek megvan mindene, akkor csak vidéken nem vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés

Ok, Budapesten élek, tehát itt fizetés szempontjából nyilván jobb mint vidéken.

De én nem látom, hogy olyan sokan hiéánt szenvednének bármiben (pár kéregetőt kivéve az utcán), mindenkinek Samsungja van vagy Iphone, márkás cuccokban járnak az emberek, sőt nem is csak márkás, rengetegen designer cuccokban járnak, a proli Michael Korstól a Louis Vuittonig van minden.

Tele a Starbucks, tele vannak a mozik, a színházak, az éttermek.

Nem hiszem, hogy olyan sokan 120-130 körül keresnének, mint ahányan mondják, mert akkor ez így nem jönne ki.

Illetve nem tudom, azok az emberek hol vannak.

A fent leírtak egyáltalán kijönnek 300-400 ezres fizetésből?

Mert ha nem, akkor ezek szerint mindenki egy milla felett keres.

2018. ápr. 20. 07:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, kedves kérdező. A nélkülözést ne a kirakatban keresd. Bár biztosan van a fővárosban is bőven, csak a puccos kirakati portál mögött/felett lévő lakásokba is be kéne tudni menni. De inkább menj le vidékre!

De még az sem kell, a google is elédtolja:

[link]

2018. ápr. 20. 13:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te elég ritkán jársz a Hős utcában, Kőbányán, a Határ útnál, a Magdolna negyedben, a II. JP tér környékén, a Nefelejcs utcában... meg úgy BP nagy részén, ami nem a belváros meg az I.-II. ker :D
2018. ápr. 20. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12 esnek igaza van, ha fizetsz szívesen szervezek neked egy túrát:D
2018. ápr. 20. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Édes atya ég, most komolyan, láttál tele 3 Starbuckot, meg 4 mozit, meg az emberek Samsunggal járnak (egyik legolcsóbb telefon) és azt hiszed, hogy ettől gazdag mindenki, egy több mint 2 milliós városban? Ember, nézz már szét a Nagykörúton kívül :D De akár belül is. Bp. 90%-a egy élhetetlen putri, tudom, mert én is ott lakok munka miatt.

Egyébként ez a telefon meg Starbuck dolog nem tudom miért olyan hatalmas dolog, meg a márkás ruha. Diákbérből egyetemistaként is tellett ezekre. Most tényleg szerinted attól lesz valaki gazdag, mert van 2 Nike cipője, egy Adidas felsője, egy 3 éves iPhone-ja és elment inni egy kávét egy ezresért? Ennyi erővel a csöves is gazdag, aki kijön egy dohányboltból és ott hagyott ezer ötszázat egy ócska sörért meg egy doboz cigiért?

2018. ápr. 20. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Tegnap néztem a Starbucks árakat, egy normál kávé 900 hufnál kezdődik, szóval meglepődtem, h mégis mennyire pörög Mo-n is! Ha csak minden másnap vesz az ember kávét ilyen helyen: az is kb 13 500 ft egy hónapban. 200 000 nettó fizetésnél is mérhető %-a a bevételnek. Maradok a kotyogósnál és a DIY kávécsodáknál :)
2018. ápr. 23. 11:45
 16/16 anonim ***** válasza:

"Tegnap néztem a Starbucks árakat, egy normál kávé 900 hufnál kezdődik, szóval meglepődtem, h mégis mennyire pörög Mo-n is!"

Főre vetítve elég kevés Starbuck van (a szülővárosomban, sőt a megyémben nincs is), ráadásul a jellege miatt nem egy olyan hely, ahová az ember mindennap jár kávézni. A mindennapos kávézó látogatás akkor is luxus, ha nem Starbucks. Egy rendes kávézóban (nem a sarki büfében) sem 300-400 forint egy kávé.

2018. ápr. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!