Ezek a mostani divatos motivációs emberkék trénerek meg vállalkozás fejlesztősdik miért hagyják ki az egyenletből, hogy nem mindenkinek van olyan magas intelligenciája, ami ehhez kell?
Értem én, hogy a tréner "nagyon keményen dolgozott ÉVEKIG" hogy eljusson a havi több milliós bevételig és a sok szabadidőig, de azt rendszeresen kihagyják a témából, hogy ahhoz hogy ez a rendszer működjön egy bizonyos agyi teljesítmény szükséges, ami vagy van....vagy nincs...
Azaz, ha valaki nem elég intelligens, akkor lassabban reagál a dolgokra és mindig elbukik, mert a világnak van egy tempója és aki lemarad, kimarad...
De értem én, hogy sok vállalkozás az emberek hitegetésén alapszik, és elhiteti velük, hogy NEKIK IS JÓ LEHET, és ehhez hozzá segítheti őket, ha...FIZETNEK
wow.
A tacit projectről beszélek amúgy.
Nekem ezzel a "havi több milliót kerestem vállalkozóként, megtanítalak hogyan" koncepcióval az a bajom hogy ha a kedves előadó tényleg annyit keresett volna még mindig inkább azt csinálná :)
Tradereknél dettó. Ha annyira király vagy, miért oktatod? Kereskedj magad és kussolj a stratégiádról.
abból keresi a pénzt, hogy az önerőből épitkezni nem tudó (azaz ún. "útmutatásra szoruló") emberektől beszedni a pénzt.
önmagába visszatérő ciklus
A 6-os jól írja, ezek ugyanolyan vállalkozások, mint bármi más.
Csak itt a termék a "remény" és a "lehetőség", hogy te is lehetsz sikeres.
Egyébként nem tartom ördögtől valónak, de helyén kell kezelni.
A tőzsdestratégiákat oktatókat viszont szélhámosnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!