Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek a mostani divatos motivác...

Ezek a mostani divatos motivációs emberkék trénerek meg vállalkozás fejlesztősdik miért hagyják ki az egyenletből, hogy nem mindenkinek van olyan magas intelligenciája, ami ehhez kell?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy a tréner "nagyon keményen dolgozott ÉVEKIG" hogy eljusson a havi több milliós bevételig és a sok szabadidőig, de azt rendszeresen kihagyják a témából, hogy ahhoz hogy ez a rendszer működjön egy bizonyos agyi teljesítmény szükséges, ami vagy van....vagy nincs...

Azaz, ha valaki nem elég intelligens, akkor lassabban reagál a dolgokra és mindig elbukik, mert a világnak van egy tempója és aki lemarad, kimarad...

De értem én, hogy sok vállalkozás az emberek hitegetésén alapszik, és elhiteti velük, hogy NEKIK IS JÓ LEHET, és ehhez hozzá segítheti őket, ha...FIZETNEK

wow.

A tacit projectről beszélek amúgy.

2017. szept. 30. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs annyi intelligenciája, hogy önfejlesztésre gondoljon, az úgysem megy el ilyenre. Akinek meg van annyi, hogy TÉNYLEG tudja, hogy mi az az önfejlesztés, az meg azért nem megy el :D
2017. szept. 30. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezzel a "havi több milliót kerestem vállalkozóként, megtanítalak hogyan" koncepcióval az a bajom hogy ha a kedves előadó tényleg annyit keresett volna még mindig inkább azt csinálná :)

Tradereknél dettó. Ha annyira király vagy, miért oktatod? Kereskedj magad és kussolj a stratégiádról.

2017. szept. 30. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Annál nem baj aki ezért nem kér pénzt. Aki igen annàl inkább. Miért annyira sóher, hogy az apró pénzeket is lehúzza az önerőből építkezni nem tudókról, ha már akkora összegeket keres?
2017. szept. 30. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:

abból keresi a pénzt, hogy az önerőből épitkezni nem tudó (azaz ún. "útmutatásra szoruló") emberektől beszedni a pénzt.

önmagába visszatérő ciklus

2017. szept. 30. 23:58
 5/8 A kérdező kommentje:
kicsit a klasszikus vicchez tudnám hasonlítani, mikor a pasi azt mondja, hogy ő teherbe ejti a nőket, de ha nem sikerül, akkor fizet...
2017. szept. 30. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ezek a motivációs tréningek is egyfajta vállalkozások, annak éri meg aki tartja.
2017. okt. 1. 07:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A 6-os jól írja, ezek ugyanolyan vállalkozások, mint bármi más.

Csak itt a termék a "remény" és a "lehetőség", hogy te is lehetsz sikeres.

Egyébként nem tartom ördögtől valónak, de helyén kell kezelni.

A tőzsdestratégiákat oktatókat viszont szélhámosnak tartom.

2017. okt. 1. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sose értettem hogy ezeknek a trénereknek miért hisz valaki. Ha van egy cégem ami hoz havi 1 milliót, akkor nem evidens hogy azt fejlesztem tovább? Nem, elkezdek osztani az igét. Na persze.
2017. okt. 7. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!