Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi órát vállalnál naponta...

Mennyi órát vállalnál naponta havi 40. 000n ettóért? Fizikai munka?

Figyelt kérdés

Mennyi munkát vállalnál órában naponta (könnyű szaktudást nem igénylő fizikai munka) havi 40.000-ért? feketén.

H-P menni kell, vagyis 20nap/hó csak az a kérdés hány órát vállalsz/nap havi 40.000-ért?

2018. ápr. 18. 08:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egy, a Pázmányon végzett bölcsész ismerősöm a Szigetnél dolgozik asszisztensi pozícióban 280 nettóért, szóval nem csak a meki kapuja áll nyitva a bölcsészek előtt, ahogy a rosszindulatú pletykák mondják.
2018. ápr. 18. 18:18
 32/40 A kérdező kommentje:

Persze mindenkinek van egy története olyan bölcsészről aki ilyen meg olyan állásban van (aztán ki tudja mekkora hátszéllel jutott oda ahova) de nem ez a lényeg, hanem az hogy törölhetem a seggem az egésszel ha 1 db ilyen "befutott" bölcsészre jut 99 másik aki meg sor mellett áll a gyárban....

És ne mondja senki hogy nincs igazam.

2018. ápr. 18. 20:54
 33/40 anonim ***** válasza:

Erre nem gondoltál, mielőtt elvégeztél volna valamilyen bölcsész szakot, hogy majd nyafogni fogsz, hogy milyen rossz neked, 100-ból 1 bölcsésznek ha bejön az élet (és akkor véleményed szerint még nem is önerőből), leszólod a saját diplomádat stb.?

Ez nem visz előre. Persze, hogy így van, bölcsészként állati nehéz valami igazán jót találni, de rátermettség, akarat kell hozzá - és természetesen, néha hátszél vagy szerencse vagy mindkettő.

Én is a kivételek közé tartozom, az egyik leghasználhatatlanabb bölcsész diplomám volt, viszont azóta külföldön élek (igen, ez azért alakult így, mert Magyarországon látszólag valóban nem akart senki alkalmazni, másfél évig sikertelenül kerestem munkát) nettó 7000 eurós fizetéssel. Több barátom Budapesten keres 750 nettót, hasonló végzettséggel.

De valami pluszt mindenki hozzátett vagy elvégzett egy kiegészítő képzést.

Nyilván már régóta keresed a helyed és reménytelennek látod a helyyzeted. De a cinizmus és a nyafogás még senkit nem vitt előre, ne add fel, végezz el még valamit, ha szükséges, de alapvetően tolulj mindenhol.

2018. ápr. 19. 08:01
 34/40 A kérdező kommentje:

"égezz el még valamit, ha szükséges, de alapvetően tolulj mindenhol."

De az nincs inygen ám!!!!

legutóbbi akcióm az volt hogy laza 400.000-ért elvégeztem a Cisco CCNA-t és levizsgázta, Itt az áhított ilyen piacképes meg olyan keresett CCNA papír a kezemben.

Mire jó? SZarra se!!!!

Semmire! Hát hova kellek vele? Mindenütt azt kérdezik hol dolgozott eddig vele? Hát sehol hol dolgoztam volna, ha sehova fel se vettek még vele.

Erre nincs orvosság. Ne mondja senki hogy van mert nincs.

2018. ápr. 19. 08:06
 35/40 anonim ***** válasza:

ehhez nem értek, nem tudom mi az (tényleg bölcsész vagyok), de ha ez valami IT-s kiegészítő dolog, és mellette bölcsész diplomád van, akkor valóban nem sok értelme volt.

nekem is ajánlották, hogy végezzek el európai jogi specializációt, és milyen jó kis állásokat lehet szerezni jogi diplomával. mikor rákérdeztem, hogy ok, de szerinted kit vesznek fel, egy full rendesen végzett jogászt, aki mondjuk ért az európai joghoz is vagy egy bölcsész, aki elvégzett egy 1 éves kiegészítő képzést, akkor elhallgattak.

találj valami olyat, amihez igazán kedved van (ha van ilyen), mert különben mindent csak leszólsz.

persze, hogy ezek nincsenek ingyen, de komolyan hagyd abba a köpködést, nyugodj le, azzal is növeled az esélyeidet.

2018. ápr. 19. 08:45
 36/40 anonim ***** válasza:

@32 Én is bölcsész végzettségű vagyok, 415k a nettó alapbérem, túlórákkal, bónuszokkal átlag 550k-ra jön ki havonta. Barátnőm szintén bölcsész, havi 1 millió felett van a nettója, úgy, hogy azzal dolgozik, amit tanult. Írd és mondd, nincs olyan volt csoporttársam, aki 200 alatt keresne, csak a tanárok, de magánból ők is felhúzzák eddig.

A negativitásoddal van a gond, nagyon átjön egy interjún is, így tényleg nem fognak felvenni. Ha gondolod, írj privátban, igyekszem segíteni.

2018. ápr. 19. 09:13
 37/40 A kérdező kommentje:

"nagyon átjön egy interjún is, "

Erre most megint azt mondod majd hogy köpködök de akkor is leírom az hogy mi jön át egy interjún ahhoz az kell hogy egyáltalán behívjanak. mert ha be se hívnak akkor aztán semmi nem jön át.

Szóval itt biztos nem velem van a gond, mivel be se hívnak így nem lehet azt mondani hogy az interjún lejáratom magam.

2018. ápr. 19. 10:30
 38/40 A kérdező kommentje:

". Írd és mondd, nincs olyan volt csoporttársam,+

Tehát az összes volt csoporttársaddal tartod a kapcsolatot és persze az összes teljes részletességgel beszámol róla mennyit keres mennyi a btto mennyi lesz a nettó mennyi a prémium bónusz stb.

és persze az összes az igazat csakis a színtiszta igazat mondja. Egy sincs aki lódít szépít egy sincs aki közli hogy közöd hozzá semmi....

Aha. Életszerű.

2018. ápr. 19. 15:35
 39/40 anonim ***** válasza:
4 éve, diákmelóval többet kerestem ennél napi 4 órában. Most már maximum az éhhalál árnyékában mennék el ennyiért, még akkor is, ha végtelenül könnyű munka.
2018. ápr. 19. 17:26
 40/40 A kérdező kommentje:

"Most már maximum az éhhalál árnyékában mennék el ennyiért"

Aki elvállalta lehet hogy épp ebben a szituban van.

Ránézésre egy hajléktalan 50-es nő.

2018. ápr. 19. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!