Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi órát vállalnál naponta...

Mennyi órát vállalnál naponta havi 40. 000n ettóért? Fizikai munka?

Figyelt kérdés

Mennyi munkát vállalnál órában naponta (könnyű szaktudást nem igénylő fizikai munka) havi 40.000-ért? feketén.

H-P menni kell, vagyis 20nap/hó csak az a kérdés hány órát vállalsz/nap havi 40.000-ért?

2018. ápr. 18. 08:44
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

" Az phd-s ismerősöd meg gondolom nem hiszel el, hogy a szakmájában dolgozik, hogy ilyen keveset keres."

Javaslom tanulmányozni

Egy kezdő Aldi raktáros többet keres, mint egy egyetemi docens

[link]

csak egy mondatocska:

Egy egyetemi tanársegéd 175 ezer forintos munkabére kicsivel több mint a fele az Aldi raktáros munkabérének.

2018. ápr. 18. 17:38
 22/40 A kérdező kommentje:

" barátok nem keresnek 250 nettó alatt. De senki, tényleg."

Senki nincs a legtávolabbni ismerősi körömben de senki aki megkapna nettó 250-et. Senki.

Ja és olyan sincs akinek ne lenne legalább 1 diplomája.

Ja és Pest.

2018. ápr. 18. 17:40
 23/40 anonim ***** válasza:
Na, hát ez marha érdekes. :D Itt valaki hazudik. Sima műszaki menedzser diplomával (aka. büfészak) 250-es kezdő fizuk vannak. Sorolom: KPMG, Máv, Bosch, Sony, IBM. Ha elég jó vagy, akkor nem néznek csúnyán rád, ha 15-20%-os béremelést kérsz. Nem tudom milyen helyeken forogsz és milyen diplomás ismerőseid vannak, de valamit nagyon rosszul csináltok.
2018. ápr. 18. 17:44
 24/40 anonim ***** válasza:
*A béremelést évente értettem természetesen.
2018. ápr. 18. 17:45
 25/40 A kérdező kommentje:

"ima műszaki menedzser diplomával "

Bölcsész.

Akkor ezt a részét zárhatjuk is nemde?

2018. ápr. 18. 17:49
 26/40 A kérdező kommentje:

"de valamit nagyon rosszul csináltok."

Hát igen még élünk és remélünk. Sztem itt b***sztuk el nem?

2018. ápr. 18. 17:50
 27/40 anonim ***** válasza:
51%
Ja, hogy meki-szakon végeztek, hát az mindent megmagyaráz. Sztem ott rontod el, hogy az internetre jársz nyafogni ahelyett, hogy piacképes szakmát választanál, vagy kamatoztatnád a tehetséged, ha van valamiben. De nyugodtan bagatellizáld el a dolgot, az mindig célravezető.
2018. ápr. 18. 17:54
 28/40 A kérdező kommentje:

" piacképes szakmát választanál,"

Ühüm. Mert az ugye úgy működik hogy kiválasztom a "piacképes" szakmát és hajrá.

Ugye fel se merülhet hogy van-e elég tehetségem agyam mondjuk egy "talán" piacképes IT mérnöki pénzügyi területhez.

És ha nincs? Ha humán beállítottságú vagyok?

2018. ápr. 18. 17:58
 29/40 A kérdező kommentje:

" hát az mindent megmagyaráz."

De bölcs vagy. Magam is leírtam hogy BÖLCSÉSZ. És nem írtam le ezek milyen végzettségek konkrétan mert minek. Szemét az összes.

2018. ápr. 18. 17:59
 30/40 anonim ***** válasza:
Ez a "humán beállítottság" a legnagyobb bullshit ever. Azok használják előszeretettel akik buták és/vagy lusták képezni magukat. Nem csak az IT/mérnöki állások fizetnek jól. Legyél rendezvény szervező, fotós, videós (esküvői fotósok/videósok irgalmatlan lóvékat keresnek és 1 évre is be vannak telve). Ezer lehetőség van, ha nincs valakinek kedve/agya tanulni valami keményebb szakmát. És most magam ellen is beszélek, mert én meg zenész lettem és köszönöm, jól élek belőle.
2018. ápr. 18. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!